CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Realme 6i - Кейсове за Телефони

Телефоните Realme 6, Realme 6 Pro, Realme 6S, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя своя Realme 6i?

Като разгледате нашия онлайн магазин, може да намерите широка гама от аксесоари специално произведени за Realme 6i. Един от най-продаваните ни продукти са нашите калъфи, защото те предоставят стандартна защита за смартфона. Те ефективно ще предпазят устройството от екстериорни наранявания и надрасквания и по този начин смартфона ще запази оригиналната си стойност. Независимо от кой калъф изберете, всеки един от тях е изработени от многокачествени материали и ще пасне перфектно по гърба на смартфона. Какво чакате? Бъдете отговорни за смартфона си и го обгърнете с калъф, който ще осигури максималната защита, в случай, че го изпуснете.

Позите от закупуването на калъф

Ако все още не сме Ви убедили да закупите един от нашите калъфи, тук ще Ви обясним защо ние вярваме, че инвестицията си заслужава. Повечето от нас имат навика да пъхнат смартфона си в джоба или чантата, където има и други предмети, например стотинки, ключове, без да осъзнаем факта, че те биха могли да наранят външния вид на устройството. С помощта на калъфа, гърба ще остане лъскав и без надрасквания. Освен че калъфът е ефективен при предпазването на екстериора на смартфона, той е също така ефективен в поемането на шока от удара при падания и изпускания, така че уязвимите вътрешни компоненти да продължат да функционират. В допълнение на своята ефективна защита, калъфите ни могат да вдъхнат живот на смартфона или пък да допринесат за Вашия индивидуален стил.

Realme 6i – спецификации на модела

Realme 6i пуска първия в света чипсет Helio G80, доставяйки удивителна сила. Октаядреният процесор има основна честота, до 2.0GHz, предлагайки 35% по-добра производителност от предишното поколение. Realme 6i се предлага с мощна система за четворни камери, всяка камера изпълнява съответната си функция и си сътрудничи тясно с други, което води до поразително фото изживяване и забавление. По-специално, в крайна сметка ясната 48MP основна камера спомага за създаването на ясни и красиви снимки. 16MP супер ясна селфи камера използва интелигентна технология четири в едно пиксели, така че всичките Ви селфита ще бъдат отличителни. 5000mAh масивна батерия, най-голямата батерия на Realme, със сигурност идва с най-дългия живот на батерията.