+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Realme 7

Телефоните Realme 7 5G, Realme 7 Pro, Realme 7i, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да предпазя вида на своя Realme 7?

Търсейки калъф за смартфона си сте попаднали на нашия онлайн магазин. Днес е Вашият късметлийски ден, защото ние предлагаме огромен избор от калъфи, които имат най-различни дизайни, така че да намерите най-подходящия аксесоар за своя смартфон. Всеки калъф е изработен от висококачествени материали и обещава да осигури максималната защита на смартфона. Той ще го предпази от механични наранявания и надрасквания, които могат да се случат в ежедневието Ви. Не чакайте да нараните смартфона си, а закупете калъф от нашата широка гама още днес.

Какви са предимствата от калъф за смартфон?

Основното предимство на това да закупите калъф е, че той ефективно ще защити външния вид на смартфона. По този начин няма да има нужда да се притеснявате, че смартфона Ви ще се нарани в ежедневието Ви. В допълнение калъфът също предпазва уязвимите вътрешни компоненти на устройството. Представете си, че изпускате смартфона на земята, калъфът ще поеме шока от удара и смартфонът ще продължи да функционира както обикновено. Но най-ценното качество на калъфа е в неговата способност да запази оригиналната стойност и вид на смартфона, така че да имате възможността да го препродадете или пък замените за по-добър модел в бъдеще.

Realme 7 – спецификации на модела

Realme 7 е първия в света да бъде оборудван с MTK Helio G95 процесор за игри. Процесорът Helio G95 ускорява до 2.05GHz процесора, който използва комбинация от най-новите ARM Cortex-A76 и Cortex-A55. Идвайки с 30W Dart Charge, Realme 7 се предлага с невероятна скорост на зареждане. Достигнете 50% на заряда само за 26 минути и Вашият Realme 7 ще прекарва повече време с Вас. Realme предлага 48MP AI система с четири камери с многофункционални функции, за да позволи на потребителите да заснемат по-остри и ярки изображения. Смартфонът се предлага с 16,5 см (6,5 ") FHD + голям дисплей и ултрависока честота на опресняване на дисплея от 90 Hz.