CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Realme 7 5G - Кейсове за Телефони

Телефоните Realme 7, Realme 7 Pro, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя своя Realme 7 5G?

Ние от etuo.bg специализираме в продаването на висококачествени аксесоари и джаджи за телефони и таблети на достъпни цени. Като признат лидер в Европа ние обещаваме да не правим компромис между цена и качество. За Nokia 2.4 ние сме се запасили с огромен избор от калъфи, които ефективно ще предпазят вида на Вашето мобилно устройство. Независимо от кой кейс изберете, всеки един обещава да защити смартфона Ви от най-различни механични наранявания. Също така предлагаме разнообразие от дизайни, така че да намерите калъф, който пасва на стила Ви. Не чакайте да нараните своя телефон, спестете си притесненията и закупете калъф още днес.

Нужен ли ми е кейс за телефон?

Абсолютно! Кейсът е чудесен подарък за Вашия телефон и той наистина се нуждае от него. Без допълнителната защита, която калъфът осигурява, рискът да нараните телефона си в ежедневието се увеличава значително. И не само това, кейсовете ни защитават телефоните от механични наранявания обаче те също така предпазват ценните вътрешни компоненти на устройството. Те постигат това като поемат шока от удара, в случай, че изпуснете телефона на земята, и така устройството ще продължи да функционира както обикновено. Най-ценното предимство на кейса се състои в неговата възможност да защити телефона до такава степен, че неговата оригинална стойност и вид да бъдат запазени.

Realme 7 5G – спецификации на модела

Realme 7 5G прилага усъвършенстван 7nm процесор за игри, предоставящ висококачествено игрово изживяване. Той поддържа 5G + 5G DSDS технология, позволяваща безпроблемно превключване на мрежата. 30W Dart Charge Ви предлага несравнимо изживяване при зареждане. Включете се светкавично - дори по време на интензивни игрови сесии. Realme 7 5G е оборудван със 120Hz Ultra Smooth Display. В комбинация с честота от 180 Hz, екранът е празник за очите, създавайки реалистични и плавни визуализации всеки път, когато докоснете екрана. 119 ° ултраширокоъгълен обектив, комбиниран с нашия усъвършенстван алгоритъм против разклащане, точно усеща движението в реално време, за да създаде стабилни и гладки кадри.