CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Realme 7 Pro - Кейсове за Телефони

Телефоните Realme 7, Realme 7 5G, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна защита за Realme 7 Pro

Докато отърсите идеалния аксесоар, който ще предостави защита на смартфона Ви, сте попаднали на нашия онлайн магазин. Нашият уебсайт е перфектното място, от което да започнете търсенето си, защото ние предлагаме огромен избор от аксесоари и джаджи за смартфони и таблети. За ефективната защита на смартфона Ви, ние имаме широка гама от калъфи, които идват с най-различни дизайни и предоставят различни нива на защита. Независимо от кой точно изберете, всеки един от тях е изработен от висококачествени материали, така да предпази смартфона от най-различни механични наранявания. Така ще можете да се радвате на оригиналия вид на смартфона за по-дълго време.

Предимствата от закупуването на калъф

Все още се чудите дали смартфонът Ви се нуждае от калъф. Нека Ви уточни8м някои от предимствата и причините защо нашият екип силно препоръчва на всеки притежател на смартфон да закупи калъф. Освен че калъфът ще предпази външния вид на смартфона, той също така ефективно ще защити ценните вътрешни компоненти. Представете си, че изпускате смартфона си на земята, ако той е оборудван с калъф, кейсът успешно ще поеме шока от удара. Това означава, че стандартните функции на устройството ще останат непокътнати и се намалява шанса за по-сериозни повреди, които могат да завършат с ремонт на смартфона.

Realme 7 Pro – спецификации на модела

Realme 7 Pro идва с огромен ъпгрейд до 65W SuperDart Charge за несравнимо изживяване при зареждане. Благодарение на изключително високата си ефективност на зареждане, 65W SuperDart Charge може бързо да захрани 4500mAh масивната батерия, като същевременно поддържа телефона хладен. Realme 7 Pro се задвижва от мощния Snapdragon 720G, който прилага усъвършенстван 8nm производствен процес. Realme продължава да разширява границите на смартфон фотографията. Този път смартфонът предлага ново поколение 64MP система с четири камери с гъвкави функции, за да позволи на потребителите да заснемат по-остри и ярки изображения. Със своя слот за 3 карти не само можете да се насладите на предимствата на двойната SIM карта, но можете също така да разширите до 256 GB допълнителна памет.