+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Realme 7i

Телефоните Realme 7, Realme 7 5G, Realme 7 Pro, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как ефективно да предпазя телефона си от наранявания?

Това, което плаши всеки притежател на телефон е риска да го увредим или загрозим. В забързаното ежедневие, което повечето хора имат, смартфонът им и неговата защита бързо могат да бъдат последни в списък ни с приоритети. Така шансът да нараним телефона си значително се увеличава. Улеснете си живота и запазете вида на смартфона си като го оборудвате с кейс. Нашият онлайн магазин е зареден с огромен избор от калъфи и всеки един от тях ще бъде чудесен подарък за устройството. Кейсовете ни са украсени с най-различни щампи, така че да намерите калъф, който пасва на стила Ви.

Кой вид кейс е най-подходящ за телефона ми?

Сред такъв голям избор от калъфи на нашия уебсайт, може да Ви бъде трудно да изберете най-подходящия кейс за своя телефон. Тук ще Ви изясним какво прави всеки кейс различен и нивото на защита, което те осигуряват. Пластмасовите калъфи идват с много атрактивни дизайни и са ефективни в предпазването на телефона от наранявания, но със сигурност не са най-издръжливите. Същото се отнася за кожените и дървените ни кейсове, които са изключително стилни и ще отиват на всеки тоалет. Предлагаме и силиконови калъфи, които обикновено са по-семпли в своя дизайн, но пък са достатъчно гъвкави, че да поемат по-тежки механични удари.

Realme 7i – спецификации на модела

Realme 7i има гладък дисплей с честота на опресняване от 90Hz. В сравнение с нормалния 60Hz дисплей, 90Hz дисплей Ви дава 50% увеличение на броя изображения, показвани в секунда. Плюс това, големият 6,5-инчов дисплей и съотношението екран към тяло 90% правят гледането на видео по-завладяващо. Масивната батерия 5000mAh е способна на 13 часа непрекъснати игри и е комбинирана с 18W бързо зареждане, което може бързо да възстанови захранването, така че да не се притеснявате, че устройството ще се изключи всеки един момент. Със своята 64-мегапикселова AI четворна камера, Вие можете да заснемете света в множество перспективи.