+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Realme 8 4G

Телефонът Realme 8 Pro, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Съвременните смартфони са изключително елегантни, стилни и красиви мобилни устройства, позволяващи извършване на много повече от провеждането просто на едни телефонни разговори. Това налага тяхното постоянно носене и съответно осигуряване на адекватна защита от повреди, удари и напуквания на корпусите и дисплеите им. Това напълно важи и за Realme 8 4G. За целта производителите предлагат специални аксесоари и калъфи. Как да изберете правилните допълнения сред голямото многообразие в Etuo, кои са отделните предлагани видове и най-популярните от тях сред клиентите ни?

Как да изберете кейс за своя Realme 8 4G

Изборът на правилните кейсове за Realme 8 4G ще Ви осигури пълноценна функционалност на устройството и свободно боравене с него, без необходимост от сваляне на аксесоара. Използването му ще предостави пълна защита от физическа повреда и наранявания на корпуса, а също ще Ви спести и големи разходи за сервизни ремонти при неволно изпускане или удар на апарата. За целта обаче изборът трябва да е правилен, така че е редно да се насочите към кейсовете, предназначени специално за телефоните Realme 8 4G.

Подобни аксесоари ще осигурят пълна съвместимост с размерите на корпуса и точно разположение на отворите, така че да съответстват с местата на бутоните, конекторите и обективите на камерата. Когато правите своя избор на кейсове за Realme 8 4G от онлайн магазин Etuo.bg, имате възможност да подберете и конкретни цветове или материали на изработката.

Какви видове калъфи ще намерите в раздела

Кейсовете за Realme 8 4G могат да бъдат пластмасови, силиконови, кожени и т.н. Отделно, цветовете са светли или тъмни, както и в конкретни нюанси, позволяващи приспособяване на телефона спрямо цветовите тонове на облеклото Ви. Отделните разновидности обаче не свършват дотук. В продуктовата гама на Etuo ще срещнете калъфи от типа:

  • - Гърбове - приличат на капаци, поставящи се на задната част на Realme 8 4G. По този начин обхващат цялата уязвима към удари повърхност, както и страничната рамка на апарата. Дизайнът им е такъв, че лесно се поставят и свалят, без вероятност от неволно изпадане. Обикновено са пластмасови или силиконови. Тези кейсове защитават само задната част на апарата, а за осигуряване на пълна защита, нужна е допълнителната покупка на екранен протектор;
  • - Тип тефтер - подобни кейсове за Realme 8 4G осигуряват пълна защита от удари, падания, ожулвания. Те обхващат предната и задната част на смартфона, а при необходимост от работа с устройството, подвижният капак се отваря настрани, по подобие на книгата. На външен вид много прилича на тефтер и позволява провеждане на разговори, дори и в затворено положение. Те са много удобни, защото се трансформират във вид на стойка при гледане на продължителни клипове или филми;
  • - Универсални - отличителна тяхна черта е възможността за използването им в различни модели телефони. Нямат конкретни отвори за конекторите, но пък се приспособяват към рядко използваните модели смартфони, за които например не могат да бъдат открити изработени за тях аксесоари. Въпреки това, предлаганите на сайта на Etuo.bg кейсове пасват на размерите и формата на Realme 8 4G и при желание за пестене от цената и възможност за употреба на други модели телефони, това са идеалните решения за Вас.

Кои са най-популярните кейсове за Риалми 8 4 джи

Определено може да се каже, че описаните аксесоари тип тефтер и гърбовете са по-предпочитаните кейсове за Realme 8 4G. Това се дължи на споменатите вече предимства при тяхната употреба, въпреки че и универсалните решения имат своите положителни черти. Все пак тефтерите и гърбовете осигуряват съответно частична и пълна защита, променяйки визията на апарата при поставяне на ново допълнение.

Най-предпочитани обаче са гърбовете, защото са по-евтини, удобни за бързо сваляне и слагане, дълготрайни са и осигуряват задоволително сцепление с кожата на дланта. Това значително намалява вероятността от неволно изпускане и подхлъзване на апарата, давайки възможност за дълготрайно съхранение на визията му. Важно е да споменем, че гърбовете са предпочитани от младежите и децата, тъй като сред тях се предлагат различни цветове, нюанси и графични оформления, дори и когато потребителят иска да изработи индивидуален дизайн за себе си. Това е достъпно в магазина на Etuo.

Защо да закупите от etuo.bg

Когато пазарувате от специализиран онлайн магазин, можете да сте сигурни, че екипът зад него следи за предлагане на качествени кейсове за Realme 8 4G. В същото време, подобни обекти внимателно подбират доставчиците си, свеждат до минимум работата с посредници и предлагат изгодни оферти, достъпни цени и подходящи потребителски условия. Екипите им са съставени от професионалисти и разбиращи от работата си хора. Те имат специална подготовка за комуникация с клиентите, което им позволява постигане на положителна репутация сред доволните от обслужването потребители.

При нас, на Etuo.bg, очаквайте същите условия, така че възползвайте се.