+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Кейсове за Realme 8 5G

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

За да са удобни за работа в интернет - разглеждане на сайтове, гледане на клипове и набиране на текст, съвременните смартфони, включително и Realme 8 5G, са доста големи по размери. Това обаче ги прави много податливи на счупвания и физически повреди, дори и при леки умерени удари в твърди повърхности. За да се намали вероятността от счупване и повреда по корпуса и дисплея, днес се предлагат специални калъфи. Как се използват и какви видове са достъпни в онлайн магазин etuo.bg? Защо да ни се доверите? Нека видим!

Как да защитите вашия Realme 8 5G

Съвременните модерни и надеждни калъфи за Realme 8 5G осигуряват частична или пълна защита на смартфона. Това означава, че едни видове от тях предпазват само гърба на телефона, а други защитават едновременно и дисплея. Всеки от предлаганите в etuo видове ще бъде разгледан малко по-долу в текста.

Когато изборът на калъфи за Realme 8 5G бъде направен правилно, те по никакъв начин не възпрепятстват пълноценната работа с апарата. Това е така, тъй като техните отвори са прецизно съобразени с разположението на бутоните, отворите на конекторите и обективите на камерите в смартфона. Така, след поставянето на аксесоара, свободният достъп до тези елементи за управление и контрол се запазва. В същото време, телефонът Ви получава пълна и адекватна защита срещу физически удари или контакт с опасни за неговия корпус и дисплей твърди предмети.

За да изберете правилните калъфи за Realme 8 5G, препоръчително е да се насочите към видовете, предназначени точно за този модел смартфон. Така ще си гарантирате описаните по-горе особености. Нека все пак да разгледаме предлаганите в онлайн магазин etuo.bg разновидности.

Какви видове кейсове предлагаме за Риалми 8 5 джи

Постоянно поддържаме продуктовата си гама от калъфи за Realme 8 5G разнообразна, така че да сме адекватни на потребителските потребности. Ние предлагаме разпространените качествени и модерни елементи за надеждна защита. Въпреки това, основните им разновидности се делят на няколко категории:

  • - УУниверсални - обикновено са изработени от изкуствена кожа и приличат на портмоне, в което се поставя Realme 8 5G или друга марка телефони. Единственото условие при избора е да се съобрази с размерите на апарата;
  • - УТефтер - когато Realme 8 5G е поставен в калъфа, той прилича на красив и луксозен тефтер. Осигурява пълноценна цялостна защита и има подвижно капаче, отварящо се по подобие на книгата. Достъпът до екрана и работата с апарата са елементарни и бързи, а използваните материали за изработката им са обикновено изкуствена кожа или велур;
  • - УФлип - силно наподобяват тефтера, но с тази разлика, че подвижното капаче за откриване на достъпна до дисплея пада надолу. Флипът също се изработва от кожен материал и създава впечатление за луксозна вещ, която много добре се вписва при носенето на официално облекло. Обикновено се избира от хора, чиято работа ангажира ръцете им, тъй като позволява отварянето на флипа с една ръка.

Защо силиконовите калъфи са толкова предпочитани

Силиконовите прозрачни или цветни калъфи за Realme 8 5G са предпочитани предимно от младежите и тийнейджърите. Наричани още гръбчета, те се поставят в задната част на телефона, откъдето идва и наименованието им. Осигуряват частична защита, тъй като предпазват само задната част на корпуса, без дисплея. Именно поради това, те често се комбинират със стъклени протектори, лепящи се върху стъклото на екрана.

Гръбчетата са много предпочитани, тъй като позволяват изобразяване на определена графична картинка на задната си част. Те са лесни за поставяне и отстраняване, не увеличават много размерите на апарата и са евтини. В същото време, осигуряват надеждна протекция и предпазват устройството от леки умерени удари, ожулвания при контакт с твърди предмети и позволяват бързата и лесна смяна на цвета, след поставяне на друг кейс. Силиконовите калъфи за Realme 8 5G обикновено са прозрачни, което не закрива по никакъв начин красивия и елегантен дизайн на апарата.

Такива аксесоари са изключително гъвкави, дълготрайни и лесни за поддръжка. Материалът, от който са изработени, предотвратява вероятността от неволно подхлъзване на устройството от дланта или друга гладка повърхност. Така се намаляват и случаите на падания и изпускания, поради мокри или влажни ръце например.

Защо да закупите онлайн от etuo.bg

Защото ние сме магазин, предлагащ само качествени, модерни и надеждни калъфи за Realme 8 5G. Нашите предложения са цветни или прозрачни, с графични декорации или изчистени решения, позволяващи на всеки наш клиент да направи най-добрия, според предпочитанията му, избор. Ние сме много предпочитани от всички собственици на смартфони и телефони, тъй като аксесоарите ни се предлагат на отлични цени. Те още се отличават с високо качество, а операторите ни са готови напълно безплатно да съдействат, когато правите своя избор или поръчката си. За да се възползвате, заповядайте още сега.