CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Realme 9i - Кейсове за Телефони

Телефонът Realme 9i 5G, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него-

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Realme 9i се захранва от Octa-core Qualcomm Snapdragon 680, който е базиран на 6 nm процес. Той разполага с 33W Dart Charging решение, което може да зареди батерията от 5000mAh до 100% само за 70 минути. Камерата на realme 9i се състои от 50MP Ultra HD основна камера, 2MP черно – бял портретен обектив за професионален режим и 2MP макро обектив, заедно с модерни функции за фотография като панорамен изглед, експерт, Timelapse, AI Beauty Filter, Super Text , Slow Motion и др. Realme 9i има адаптивен 90Hz гладък дисплей и поддържа пет нива на честота на опресняване на образа за по-добро изживяване. С двойни стерео високоговорители, той осигурява висококачествено звуково изживяване и поддържа двойно сертифициране Hi-Res. Realme 9i се предлага в два цвята – Prism Blue и Prism Black, и в два варианта според паметта за съхранение – 4GB+64GB и 6GB+128GB.

Как да изберете хубав калъф

Преди да изберете гръбче за своя нов смартфон, трябва да се вземат предвид някои аспекти. Първият от тях ще бъде как използвате мобилния си телефон ежедневно. Този фактор е ключов, за да знаете какъв тип защита ще ви трябва. Следователно ще трябва да прецените нуждите, които може да покрие избраното от вас предпазно средство за телефон.В случай че сте от хората, които изпускат мобилното си устройство повече от веднъж, идеалният вариант ще бъде да имате защита, способна да предпази вашия смартфон от всякакви удари. От друга страна, ако това, което търсите, е по-голямо сцепление и по-лесен захват в ръката, трябва да се насочите към силикон или TPU.

Ако пък искате да покажете оригиналния вид на своя смартфон, идеалният предпазен калъф ще бъде точно този от прозрачен силикон. За да осигурите добра защита на устройството, трябва да търсите модели с: подсилени ъгли, здрав дизайн и материал, предпазващ от подхлъзване. Дебелина, която надвишава както екрана, така и камерата също е от значение. TPU силикон, елегантни, здрави корпуси са други характеристики, за които е добре да гледате.

Калъфи за мобилни телефони Realme 9i

Купете персонализиран уникален мобилен заден капак за Realme 9i онлайн от Етуо. Това е идеалният калъф, който да използвате за себе си или да подарите на някого с отпечатана снимка и с висока разделителна способност. Картината ще бъде отпечатана точно според дизайна, създаден от вас на уебсайта. Това, което виждате онлайн е това, което получавате от Етуо. Можете да персонализирате мобилния кейс за Realme 9i изцяло, като използвате вашите снимки, изображения, шаблони или текст. Имате възможност дори да използвате своите селфита, за да проектирате задния капак на мобилното си устройство. Мобилен калъф със собствена снимка е персонализиран подарък, който можете да подарите на вашите близки. Печатът върху кейсове се превърна в модна тенденция навсякъде по света. Този вид мобилен протектор за заден капак е аксесоар, който отличава вашия телефон Realme от обичайния и го прави да изглежда уникален. Etuo е идеалната дестинация за печат за персонализирани калъфи, предлагани на достъпни цени.

Вземете висококачествен персонализиран гръб за Realme 9i от различни материали – твърд пластмасов калъф с матово покритие или мек силиконов калъф. Меките кейсове за този смартфон осигуряват защита и на четирите страни на вашия телефон. Ще намерите още:

  • - Силиконови модели – винаги са първото нещо, за което всеки се сеща за своя телефон. Освен това, с тях не само ще имате приемлива защита, която се адаптира по-добре към размера и формата на нашия телефон, но са и по-леки и по-евтини от другите видове. Те също така позволяват да покажем дизайна на нашия телефон, в случай че са прозрачни.
  • - Моделите за Realme 9i, на които можете да отпечатате снимка, се предлагат в твърда пластмаса с матово покритие, за подобрено сцепление и страхотен вид. Предлага се и от мек силиконов TPU материал, който е гъвкав и осигурява превъзходно захващане в ръка. В Етуо има разнообразие от персонализирани калъфи за всички възрастови групи. Калъфите за телефон ще бъдат съвместими с вашето устройство. Вариантите за кейсове за Realme 9i предлагат защита от край до край, така че телефонът ви да не се счупи при падане. Те имат прецизни изрези, което ви улеснява да използвате сензора за пръстови отпечатъци на вашето Realme устройство.
  • - По отношение на флип калъфите за Realme 9i, качеството им е доста високо. Можете да избирате между разнообразни цветове кожени калъфи, които са снабдени със силиконово гнездо и по-рядко с пластмасово, в което да се постави телефона. Удобните джобчета, с които са снабдени тези модели, са предназначени за поставяне на банкови или друг вид карти, както и пари. Друго удобство, което предлагат тези видове калъфи, е възможността да ги използвате като поставка на смартфона, докато гледате филми или клипове в интернет. Те обхващат телефона от всички страни, като покриват и дисплея, което ги прави едни от най-сигурните защити.