CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Кейсове за Realme C21

Телефонът Realme C21Y, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него-

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Смартфонът Realme C21, както и голяма част от останалите съвременни телефони, е изключително елегантен, стилен и производителен, но големите му размери и стъклено покритие го правят уязвим към неволни удари и ожулвания. Това налага покупката на допълнителни защитни аксесоари и калъфи, за избора на които ще стане дума по-долу. Ще разгледаме също и предимствата на силиконовите решения и кейсовете тип тефтер и дали можете спокойно да се доверите на онлайн магазин etuo.bg.

Как да изберете калъф за своя Realme C21

За да съответства Вашият калъф за Realme C21 на нуждите и предпочитанията Ви, трябва да преминете през процес на подбор, който се състои от няколко стъпки:

  • - Определяне на вида - в продуктовата гама на магазин etuo са достъпни различни видове гърбове, кейсове тип тефтери и универсални решения. Първите приличат на капаци и се поставят на гърба на апарата, осигурявайки частична защита. Вторите и третите ще Ви дадат пълна защита, предпазвайки и дисплея. В случай че обичате да гледате много видеа или филми на своя Realme C21, можете да се насочите към калъфите тип тефтер или наричаните още “книга”;
  • - Материалът на изработка - предимно са достъпни пластмасови, силиконови, гумени и кожени калъфи. Първите три се срещат сред гърбовете и по-долу ще поговорим за предимствата им. Кожените решения са изключително красиви и луксозни, осигурявайки надеждна защита за Realme C21 и голяма дълготрайност. Те се вписват във всеки съвременен аутфит и могат да служат като едно страхотно допълнение;
  • - Цветовете и тяхното съчетание - днес в специализирания онлайн магазин etuo.bg е достъпно разнообразие от цветове на калъфи за Realme C21. Тук ще откриете светли и тъмни цветове, техните нюанси, както и персонализирани графични решения, които да създадете сами. Това Ви позволява да придобиете пълна индивидуалност и да притежавате уникални аксесоари, които никой друг няма.

Защо силиконовите калъфи са толкова търсени

Въпреки че силиконовите аксесоари за Realme C21 осигуряват само частична защита на задния капак на корпуса, тези кейсове са много предпочитани предимно от младежите и тийнейджърите. Увеличаването на дебелината и размерите на апарата са минимални, но осигуряват надеждна удароустойчивост при изпускане на телефона, при умерени удари и противодействат на възможности за ожулвания. Отделно, силиконовите калъфи се свалят изключително бързо и се поставят отново. Това не им пречи по никакъв начин и не намалява тяхната дълготрайност, не ги деформира или захабява.

Ако искате да продължите да се радвате на красотата на новия си Realme C21, но той да бъде защитен със силиконов калъф, насочете се към прозрачните решения. Те са почти незабележими, когато се намират върху апарата, но надеждно го защитават от удари, падания, ожулвания. Съществуват и пластмасови или гумени решения, отличаващи се с разнообразие от цветове или графични декорации. Сред последните ще откриете както готови предложения, така и възможности за създаване на персонализирани. Ние, от etuo, предлагаме подобна опция.

Какви са предимствата на кейсовете тип тефтер

Калъфите тип тефтер за Realme C21 са много популярни сред потребителите на съвременните мобилни устройства, тъй като осигуряват пълна защита на корпуса и дисплея. Наричат ги още “книга”, тъй като подвижното капаче са отваря настрани, по подобие на книгата. Качествените решения са с вграден магнит, който надеждно фиксира подвижното капаче и не позволява неговото случайно отваряне.

Тефтер калъфите за Realme C21 са изключително елегантни, красиви и луксозни. Те са предпочитани, в случай че често ходите официално облечени и се нуждаете от подобаващи аксесоари. В другия случай, тези допълнения са предпочитани от хората, обичащи да гледат дълго време видеоклипове или филми на своя смартфон. Това е така, тъй като след отварянето на капачето, то може да служи като стойка, държаща апарата в хоризонтална ориентация под определен ъгъл за пълно удобство.

Кейсовете тип тефтер за Риалми Ц21 са оборудвани във вътрешността си с различни по размери отделения за поставяне и съхранение на дебитни и кредитни карти. Подобни допълнения се изработват от изкуствена или естествена кожа и са много надеждни и дълготрайни.

Защо да ни се доверите

Защото ние следим за качеството на нашите продукти, подбираме доставчиците и брандовете, с които работим, по специални критерии и много държим на адекватното клиентско обслужване. Стараем се да поддържаме разнообразна продуктова гама, така че да покрием потребителските нужди на клиентите си и да им предложим задоволително качество на адекватни цени.

Стремим се също да предлагаме услуги, даващи възможност за проектиране на самостоятелни аксесоари за Realme C21, даващи индивидуалност на клиента. Така в онлайн магазин etuo.bg можете да си изработите собствен кейс, чиято графична част да е по Ваш проект. За повече подробности се свържете с наш сътрудник или заповядайте на сайта, където ще откриете допълнителни сведения.