+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Кейсове за Realme GT 5G

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Смартфоните днес са с доста големи екрани, включително и Realme GT 5G (6,43”), което ги прави много удобни за сърфиране в интернет и гледане на видео. Това обаче също ги прави и много чупливи при леки чуквания в масивни твърди повърхности или дори и при неволно изпускане. За да не се стигне дотам, най-добрият вариант е веднага след покупката на телефона, той да бъде оборудван и със специален калъф, за отделните видове.

Как да защитите своя Realme GT 5G

Стъкленото покритие на корпуса на смартфона и неговия дисплей го правят много чуплив, а за да се предотврати нежелана физическа повреда, трябва да се насочите към специалните калъфи за Realme GT 5G. Тяхното предназначение е да поемат силата на удара и да защитават стъкленото покритие. Съществуват кейсове, осигуряващи пълна защита на дисплея и задния капак, но има и такива, предоставящи частична протекция, само на задния капак. Последните обикновено се комбинират с допълнителен стъклен протектор, който се лепи върху дисплея.

За да продължите да използвате пълноценно своя смартфон Realme GT 5G, при избора на калъф, трябва да изберете проектираните за модела аксесоари. Така ще запазите свободен достъпа до бутоните, конекторите и обективите на основната камера. Днес има няколко отделни видове калъфи за Realme GT 5G, всеки от които се подбира спрямо нуждите и предпочитанията на потребителя, както и според начина му на обличане и неговата работа.

Какви калъфи предлагаме за модела

За да може изборът на калъфи за Realme GT 5G да бъде по-лесен и бърз, съществуват няколко отделни категории аксесоари за смартфони, чиято основна задача е предпазване на устройството от физически въздействия. В онлайн магазин etuo.bg имаме следните разновидности:

  • - Универсални - предназначени са за различните модели смартфони, като основната особеност при избора е съобразяването на големината с тази на телефона. Обикновено се изработват от кожа и са много красиви и елегантни. Приличат на малка чантичка, която чрез специален клипс се прикачва към колана на панталона;
  • - Тефтер - когато Realme GT 5G бъде поставен в подобен калъф, той наподобява красив и луксозен тефтер. Подвижната му част се отваря настрани, точно по подобие на книгата. Във вътрешността му са предвидени отделения, предназначени за поставяне на кредитни и дебитни карти. Тефтерите са предимно предпочитани от хората, обичащи да гледат филми и клипове, тъй като капачето трансформира кейса във вид на стойка за смартфона;
  • - Флип - по подобие на тефтера, това са много надеждни, супер модерни и качествени калъфи за Realme GT 5G. Разликата е там, че капачето вместо настрани, пада надолу, след неговото откопчаване. Този тип аксесоари също осигуряват пълна защита на апарата и изглеждат много луксозни, което ги прави подходящи за носене с официално облекло.

Защо силиконовите кейсове са толкова предпочитани

Това е четвъртият вид калъфи за Realme GT 5G в онлайн магазин Еtuo. Това са така наречените гръбчета, тъй като се поставят на гърба на смартфона. Те осигуряват частична защита на апарата, тъй като дисплеят остава “гол”. За да бъде защитен и той, често гръбчетата се комбинират със стъклен протектор, който е отделен аксесоар, лепящ се директно върху стъклото. Гръбчетата днес са много популярни, особено сред по-младите потребители на съвременните смартфони.

Гръбчетата в онлайн магазин Etuo.bg обикновено са силиконови и могат да бъдат прозрачни или цветни, а дори и с индивидуално графично оформление, което да бъде избрано от клиента. Тези кейсове са гъвкави, поемат доста силни удари, надеждно предпазвайки корпуса на апарата. В същото време, те не променят значително физическите размери на телефона, позволяват бърза смяна на неговия облик, изключително дълготрайни са и са много евтини.

Съвременните калъфи за Realme GT 5G във вид на гръбчета са лесни за поддръжка, бързо се сменят и трудно се износват. Прозрачните им аналози позволяват устройството да бъде надеждно защитено и в същото време собственикът да се наслаждава на елегантния и стилен дизайн на своя апарат. Това ги прави много дискретни и предпочитани видове.

Защо да поръчате от etuo.bg

Защото ние сме от дълги години на този пазар, щателно избираме доставчиците си, за да предлагаме високо качество на достъпни цени. Друг наш приоритет е адекватното и професионално обслужване, което налага периодичното опресняване и надграждане на знанията и уменията на нашите оператори. По този начин, клиентите ни получават бърза, адекватна и безплатна помощ при избора на своите калъфи за Realme GT 5G.

За да запазим високото качество на продуктите си и ниски цените, ние постоянно оптимизираме работния процес в компанията и осъществяваме прецизен контрол над разходната част. А дали се справяме добре, показва големият процент от положителни потребителски мнения в интернет. За да се възползвате и Вие, за да научавате първи за нашите намаления и да не чакате нови наличности, абонирайте се за нашия бюлетин и заповядайте на сайта, а при нужда се свържете с наш сътрудник.