+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Realme GT Neo 2

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Основната цел на калъфа за телефон е да го предпази от надраскване, намокряне и друга повреда. Освен това тези протектори поглъщат ударите, така че ако хората изпуснат смартфона си, те могат да са спокойни, че няма да се повреди или поне ще има по-малки щети. Най-често, когато хората купуват мобилно устройство, те винаги търсят кейсове, които най-добре отговарят на тяхното ежедневие и вкусовете.

Защо да ползвате калъф за Realme GT Neo 2

Има много причини, които биха ви накарали да ползвате протектори. Едни от най-важните са:

  • - Повишава издръжливостта на телефона Смартфонът винаги е защитен, когато е с калъф и поради тази причина той също помага за подобряване на издръжливостта на устройството. С тяхна помощ то е изложено на по-нисък риск от външни повреди.
  • - Модерен нов външен вид Кейсовете не само предпазват смартфоните, но и са в крак с най-новите модни тенденции. Можете дори да направите калъфите в различни цветове и дизайни или да използвате ваши снимки или графики, така че да показва вашия стил. Възможностите за това как да ги проектирате са безкрайни.
  • - Съвпада с различни начини на живот Кейсовете се предлагат в много различни дизайни и стилове, главно защото има и много видове потребители на мобилни телефони. Можете да персонализирате всеки подходящ калъф, за да е насочен към различни типове хора от различни сфери на живота. Някои клиенти може да предпочетат прост, но елегантен дизайн, докато други могат да изберат по-цветен и модерен стил. Хората винаги искат да получат артикули, от които имат много възможности за избор.
  • - Ниска цена Кейсът по поръчка не само е стилен, но е и достъпен и можете да го купите на супер цени от онлайн магазин etuo. Калъфите, изработени от силикон, са висококачествени, но евтини.
  • - Устойчив на подхлъзване Друго голямо предимство е устойчивостта на плъзгане, което предотвратява или намалява шанса телефонът ни случайно да се изплъзне и падне, което може да причини сериозни щети. Много смартфони от висок клас на пазара днес имат елегантен и тънък дизайн, което ги прави много трудни за държане.
  • - Плътно прилягане Тези протектори за задния капак също така осигуряват точни размери и прилягат идеално, което автоматично държи телефона, независимо как боравите с него. Калъфите се различават в зависимост от модела на устройството, така че ще трябва да осигурите точния модел, за да пасне идеално върху всяка част на смартфона. Както тънките, така и дебелите видове осигуряват добро прилягане, остава само вие да изберете кой вариант е по-близо до вашия вкус.
  • - Лесен и бърз за поставяне Друго предимство е, че потребителите могат лесно и бързо да поставят и махнат предпазните кейсове. Тази функция е удобна за потребители, които искат често да сменят протекторите, за да съответстват на цвета или стила на дрехите или настроението им. Поставянето или премахването на капака също не изисква много време, така че заетите клиенти могат да се насладят на това предимство. Смяната на кейсовете не влияе върху използването на телефона. Независимо дали клиентите ви искат да сменят гръбчето или просто искат да го премахнат, това не се отразява по никакъв начин на работата на смартфона им. Тяхното устройство Realme GT Neo 2 може да функционира правилно със или без калъфи.
  • - Предпазва бутоните за захранване и сила на звука от случайно натискане Кейсовете също могат да предпазят мобилните устройства от случайно натискане на външни бутони като захранване и сила на звука. Ако използвате телефона си и случайно натиснете тези външни бутони, протекторите няма лесно да го позволят. Тази функция също е страхотна, когато мобилното устройство е в чантата, защото нещата, които държите в чантата си по принцип лесно могат да натиснат някой бутон, който да го изключи или да набере някой номер.

Какви модели калъфи за Realme GT Neo 2 се предлагат в онлайн магазин etuo

Разнообразието е доста голямо, като освен протектори и кейсове, можете да намерите и други аксесоари и помощни средства за телефони, таблети и други. Има раздел с различни видове зарядни, преносими колонки и още много други. Сред най-търсените калъфи са:

  • - Силиконови кейсове – те са с много тънък дизайн. Прозрачността помага за запазване на оригиналния дизайн и цвят на устройството. Ще откриете разнообразни цветове, акценти, щампи, картини и други;
  • - Безцветни, тънки протектори за заден капак, които имат специален акцент – щампи. Те внасят стил и елегантност. Така хем се вижда цвета на смартфона, хем има специални картинки, които да го отличават от останалите. Ако сте почитател на изчистения дизайн, за вас има силиконови предложения, които са едноцветни. Мек материал, който прилепва много добре и предпазва устройството. Може да се персонализира с ваша снимка или специален текст.

Всяка от колекциите е с високо качество и няма да сгрешите, който и модел да изберете.