+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Realme Pad 10.4

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

От здрави калъфи, които предпазват от удари и падания, до водоустойчиви опции – има много кейсове за таблети, от които да избирате. Но как да разберете кой от тях отговаря най-добре на начина ви на живот и експлоатация на устройството?

За какво да внимавате, когато избирате калъф за Realme Pad 10.4

Когато знаете какво трябва да вземете под внимание и кое е най-близо до начина ви на живот, изборът ви за такава покупка ще бъде правилен и много по-лесен, отколкото ако търсите, без да сте информирани. Най-често се свежда до:

  • - Здравина - Без значение колко внимателни са собствениците на таблети Realme Pad 10.4, инциденти се случват и то често в най-неудобните моменти. Здравият калъф може да спести разходите и неприятностите при ремонт или подмяна на тяхното устройство. Повечето от моделите са сертифицирани, което означава, че могат да издържат на многократни падания и въпреки това да държат устройството вътре безопасно.
  • - Устойчивост на атмосферни влияния - Много популярни таблети не са водоустойчиви или прахоустойчиви. Ако трябва да защитите устройството си от лек дъжд или пръски, водоустойчиво решение за калъф ще свърши работа. Повечето модели кейсове са устойчиви на прах, така че тук възможностите за избор са доста.
  • - Монтаж - Стойките за таблети могат да помогнат на потребителите да останат удобни и продуктивни. Как? Монтирането на таблет и позиционирането му на височината на главата значително намалява напрежението във врата на потребителя и подобрява стойката, като същевременно го държи под ръка. Онлайн магазин etuo предлага голямо разнообразие от продукти, които правят поставянето на таблета лесно и на удобно за вас място.
  • - Протектори за екран - Въпреки че сензорните екрани продължават да се подобряват, те все още са една от най-крехките части на таблета. Повечето екрани са направени от Corning Gorilla Glass, което предотвратява вдлъбнатини и драскотини, но не и пукнатини или счупен екран, ако устройството Realme Pad 10.4 падне. За да защити адекватно своя таблет, човек се нуждае от здрав калъф с вграден протектор за екран. Оформени в пластмасова рамка, вградените протектори на екрана абсорбират ударите, докато здравият кейс държи всичко сигурно на място.
  • - Достъпност на портовете - Някои случаи блокират определени отвори като USB, кабелни и други. Недостъпни портове, които правят калъфа безполезен. Всеки кейс от онлайн магазин etuo.bg разполага с пълен достъп до портове и бутони, а повечето от моделите също така защитават бутоните за сила на звука и захранването на таблета с вградени капаци.
  • - Материали - Въпреки че може да не звучи важно, материалите могат да повлияят на всичко – от производителността на корпуса до здравето на потребителя. Изработени от два основни материала – силикон и поликарбонат, кейсовете за таблет Realme Pad 10.4, които се предлагат в онлайн магазин etuo не съдържат токсични химикали и включват вътрешен дизайн, който допълнително предпазва устройството на вашия клиент от удари при падане.

Калъфи за таблети от кожа и фолио

Тези модели обикновено са преден и заден капак, предпазващ лицето и гърба на устройствата. Обикновено са доста леки, изработени от издръжлив материал, като еко или истинска кожа, и се предлагат в различни цветове. Тези варианти имат редица функции, които освен защита имат и пълен и лесен достъп до всички портове и бутони, както и стойки за гледане на филми и писане. Стойките за гледане на филми и писане са може би най-търсените функции, тъй като това позволява множество различни употреби на таблета – от консумация на медии (стойка за гледане) до производителност (клавиатура за писане) за бизнес употреба. Тъй като този стил е най-популярният за таблети, те обикновено са налични за повечето версии на марките. Те покриват и защитават цялото устройство, обикновено са направени от издръжливи материали, доста леки и лесни за използване, с множество функции.

Калъфи от силикон

Те са тънки и прилягат перфектно, запазвайки оригиналната форма и стил на таблета. Страхотни главно за защита от удари и надраскване. Предимствата им са, че са тънки, леки и плътно прилепнали към формата на устройството. Те предпазват от удари и драскотини малко повече от твърдите калъфи. Недостатък е, че не добавят функционалност към устройството, като стойки, и не покриват предната му част.

Защо да пазарувате от онлайн магазин etuo

Разнообразието, което се предлага в сайта, е доста голямо, което е добра новина за всички притежатели на устройства Realme Pad 10.4. Марките, които се предлагат, са известни и поддържат високо качество на своите продукти. Цените са достъпни и няма да се налага да събирате пари дълго време, за да направите такава покупка. Разнообразието от колекции може да задоволи всеки вкус. Освен калъфи можете да намерите и категории за протектори за екран, зарядни, преносими аксесоари и много други артикули.