CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Realme X2 Pro - Кейсове за Телефони

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как мога да защитя вида на смартфона си?

Попадайки на нашия сайт, ще откриете широка гама от аксесоари, предназначени да улеснят живота Ви и украсят Вашия Realme X2 Pro. Ако искате да запазите вида на смартфона, ние Ви препоръчваме да разгледате нашите калъфи. Всеки един от тях е изработен от висококачествени материали, така че да осигури максимална защита. Независимо от кой изберете, той обещава да предпази ефективно смартфона от драскотини и друг вид наранявания. Не чакайте да нараните новозакупения си смартфон, а се запасете с калъф още сега, за да удължите неговия живот.

Предимствата от закупуването на калъф?

Колебаете се все още? Калъфите ни имат няколко предимства, които си заслужават да обмислите, за да вземете правилното решение. Много хора не искат да приложат калъф на смартфона си, защото той убива тяхната оригинална естетика и чар, но всъщност калъфът може да допринесе до неговия чар или пък можете да изберете прозрачен силиконов калъф, който няма да промени оригиналния дизайн толкова значително. Също така като оборудвате смартфона си с калъф, Вие ще запазите неговата стойност, така че в бъдеще да можете да го замените с по-добър смартфон или да го продадете на по-висока цена. В допълнение калъфите могат успешно да защитят ценните вътрешни компоненти, които са изключително уязвими при механични удари и шок. Като инсталирате калъф Вие ще имате възможността да изразите себе си креативно и да притежавате допълнителен аксесоар, който да пасне на индивидуалния Ви стил.

Realme X2 Pro – характеристики на модела

Realme X2 Pro работи с най-новия CPU Qualcomm, Snapdragon 855 Plus, и е най-мощният процесор сред смартфоните на Realme. Той достига скорост до 2.96GHz. Също така той е оборудван с ултра-бързия UFS 3.0 flash storage чип, който е до 80% по-бърз от предишното поколение чипове. Това означава, че видеата и игрите Ви ще се зареждат изключително бързо. Новаторската 64MP камера, оборудвана с Tetracell и 3D HDR технологии, се представя изключително добре при всякакви условия. Неговата огромна мощност за изобразяване е в състояние да изведе снимки в пълен мащаб с изключително висока разделителна способност 9280x6944 - толкова големи, че да могат да бъдат отпечатани на 3.6-метрови плакати с кристална яснота! Realme X2 Pro се предлага със сертифициран HDR10 + екран, който поддържа видео плейър. Тази функция предлага по-прецизни цветове, по-висок контраст между ярки и тъмни слоеве и по-ярки детайли.