+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за смартфони Realme X3 SuperZoom

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Ефективна защита за Realme X3 SuperZoom

Искате смартфона Ви да изглежда перфектно и неговата стойност да бъде запазена? Ние от etuo.bg Ви предлагаме разнообразие от калъфи, които могат да осъществят това желание. Те са изработени от висококачествени материали и перфектно ще прилегнат по гърба на модела смартфон, така че да осигурят максимална защита. Независимо от кой калъф изберете, всеки един от тях е изключително издръжлив и обещава да защити вида на смартфона Ви от най-различни наранявания. Не поемайте риска да нараните дизайна на таблета си и дори да трябва в някои случаи да го ремонтирате, а закупете калъф от нас още днес.

Защо да оборудвам смартфона си с калъф?

Все още не сте сигурни дали си заслужава да закупите и да оборудвате устройството си с калъф? Нека Ви изброим няколко причини защо ние силно Ви препоръчваме да го направите. В днешно време колкото и да се покачва стойността на смартфоните, толкова и се покачва неговият потенциален ремонт. Калъфът е ефективен в предпазването на външния вид на устройството при надрасквания и наранявания, но и той е изключително ефективен в поемането на шока от удара в случаите, които го изпуснете на твърда повърхност. По този начин неговите вътрешни компоненти да останат непокътнати и устройството да функционира както обикновено. А пък в случаите, които Вие вече сте наранили дизайна му, Вие можете да му вдъхнете нов живот с атрактивен калъф и ще успеете да изразите себе си.

Realme X3 SuperZoom – спецификации на модела

Системата за камери на Realme X3 SuperZoom е оборудвана с нов обектив за перископско увеличение, който Ви носи изцяло ново фотографско изживяване. Той поддържа широк обхват на увеличение от 0.5X до 60X, така че можете да правите всеки изглед, независимо дали е точно пред Вас или далеч. Серията Realme X3 се захранва с процесор Qualcomm Snapdragon 855+, който лесно може да се справи с множество процеси, като например стартиране на тежки приложения или гледане на филми с висока разделителна способност. Realme X3 е оборудваn с UFS 3.0 Boost ROM и изключителната технология HPB & Turbo Writer, която може да увеличи теоретичната скорост на четене до 1500MB / s за по-бързо стартиране на приложения. Смартфонът е оборудван с 120Hz Ultra Smooth Display, за да създавате реалистични и плавни визуализации всеки път, когато докоснете екрана. Realme X3 серията е оборудвана с 30W Dart Charge - уникално решение за ниско напрежение и висок ток. Dart Charge ще зарежда телефона Ви четири пъти по-бързо от стандартните зарядни устройства.