+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Realme X50 5G

Кейсове за Realme X50 5G


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Realme X50 Pro 5G, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Тенденцията е да сменяме смартфона си на всеки 2-3 години, но понякога и по-често. Старите модели дават път на новите, а крайните потребители се опитват да бъдат в крак с новостите, за да са актуални в технологичен план. Покупката на устройство по последен писък на модата, като Realme X50 5G, обаче не е всичко. Важно е също така да се сдобием и с качествени предпазни калъфи, които да са с коректните размери, за да не се стига до счупване или по-лекия вариант – до поява на драскотини по екрана и корпуса.

Как да се грижите правилно за своя смартфон

Ако тъкмо сте се сдобили със смартфон Realme X50 5G или го имате отдавна, но искате да купите за него нов калъф, в раздела ще откриете разнообразие от качествени силиконови гръбчета с хубав дизайн, който е възможно да бъде и персонализиран. За да бъде грижата за “умната” техника правилна, не пропускайте да си набавите подобен продукт и се възползвайте от моделите в etuo.

Какво е важно при избора на защитен калъф

Различните видове осигуряват различна степен на защита, като се отличават помежду си и по своята визия. Ако искате да направите нещата още по-индивидуални, измислете сами дизайна на гръбчето и изберете цветове и изображение по ваше усмотрение. Това няма да се отрази на цената, така че ще можете да я платите безпроблемно. При избора на калъф за Realme X50 5G е важно още да обърнете внимание и на материалите за изработка на предпазващия аксесоар, като при нас ще го намерите от силикон/каучук.

В какви разновидности ще го откриете за телефони Реалми х50 5г

Независимо от неговата цена внимателната употреба на мобилния телефон е задължителна. Само така той ще остане в безупречен външен вид за по-дълго време, а по механичните части да няма да има никакви забележки. В категорията ще откриете калъфи за Realme X50 5G, които предлагаме във всякакви разновидности:

  • - в един цвят – класическо решение, което допада на повечето хора. Този базов модел е подходящ и за подарък;
  • - с “акварелен” дизайн – калъфите за Realme X50 5G с акварелен принт имат арт стойност и са чуден избор за абстрактно мислещите;
  • - с картинки на смешни животни – внесете положително настроение в скучното ежедневие със закачливите кейсове за Realme X50 5G с картинка на животни;
  • - с надписи – въздействащите послания е добре да бъдат винаги пред очите ни, за да си ги припомняме всекидневно.

От водещо значение е да си осигурите калъф за Realme X50 5G, който ще го пази от повреди от удар и не само. Дори и да го изтървете кейсът ще “поеме” удара и ще предотврати щетите. Запомнете, че вътрешните елементи са най-уязвими, така че защитете вашето устройство с устойчивите гръбчета от онлайн магазин etuo.bg.