+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница

Калъфи за смартфони Realme X50 5G

Кейсове за Realme X50 5G


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Realme X50 Pro 5G, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Ефективна защита за Realme X50 5G

Смартфоните са изключително уязвими устройства и колкото да бъдем внимателни как ги използваме, шансът да ги нараним е винаги висок. Защо да не намалите този шанс и стрес като разгледате най-различните аксесоари, които etuo.bg предлага. Нашият онлайн магазин е зареден с огромен избор от калъфи, които ефективно защитават смартфона от всеразлични механични наранявания. Независимо от кой точно калъф изберете, всеки един от тях е изработен от висококачествени материали и обещава максималната защита на Вашето устройство. Така неговият живот ще бъде удължен.

Предимствата от закупуването на калъф

Ние силно препоръчваме да закупите калъф, защото без този допълнителен слой защита смартфонът Ви е в риск да се повреди от по-тежки наранявания или пък неговият дизайн да бъде надраскан. Какъвто и вид да е повредата, тя може да е отговорна за смартфона Ви да загуби своята оригинална стойност и вид, което ще Ви намали шанса да препродадете устройството или пък замените в бъдеще. Калъфите ни не само ще предпазят смартфона от надрасквания, но и ще предпазят ценните вътрешни компоненти, които са най-уязвими. Като смартфонът Ви е оборудван с калъф, ако го изпуснете на земята, калъфът ще поеме шока от удара, така че устройството да функционира както обикновено.

Realme X50 5G – спецификации на модела

Realme X50 идва с новия Snapdragon 765G 5G процесор на Qualcomm, който значително подобрява производителността и намалява консумацията на енергия с 35%. Способен да произвежда 120 кадъра в секунда, 120Hz дисплей удвоява скоростта на опресняване на конвенционален 60Hz дисплей. Това Ви носи безпроблемни и гладки визуални изживявания до неузнаваемост, независимо дали става дума за превъртане във Вашата емисия или интензивни игри. 30W Dart Charge напълно зарежда 4200mAh масивната батерия до 100% само за 55 минути. Той дори поддържа зареждане със светкавица, когато екранът е включен; да останете на хладно, докато играете и зареждате едновременно. Отличаващ се с интелигентна пет жилна чип система, 30W Dart зарядно устройство и батерията са изградени с мисъл за безопасност благодарение на пет слойна защита, която осигурява наблюдение в реално време.