Калъфи за Samsung

Филтри Свий
Модел на устройството 1035
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Какви видове калъфи за Samsung ще намерите в раздела

Ние от etuo.bg постоянно обновяваме асортимента си от аксесоари за телефони и таблети и винаги се стараем те да бъдат на достъпни цени. Всеки един от калъфите, които сме подбрали, е изработен от най-различни висококачествени материали и обещават винаги да поемат механичните наранявания вместо самия телефон. Предлагаме Ви силиконови, пластмасови, алуминиеви, гравирани, дървени, кожени, хибридни, бронирани, калъфи с брокат и флип калъф, от които със сигурност поне един ще Ви допадне. Също така предлагаме затварящ се кейс тип книга, който предпазва и ефективно дисплея на телефона. В допълнение на разновидните материали, имаме и много видове дизайни и предлагаме услугата да проектирате Ваш персонализиран дизайн по поръчка, който най-добре ще отива на вкуса Ви.

Защо да изберете калъф от etuo.bg

Осигурете си спокойствието, че скъпия Ви Samsung телефон, ще запази оригиналния си вид и стойност като инвестирате в удароустойчив кейс от нашия онлайн магазин. Гръбчетата обещават допълнителна защита при механични удари и ще поемат шока от удара, така че деликатните вътрешни компоненти да останат в изрядно състояние. Със сигурност в бъдеще ще бъдете благодарни на това решение, ако решите да препродадете своя Samsung смартфон и той е запазил оригиналната си стойност, защото сте оборудвали с кейс, който не само го е предпазил от повреди по стандартните му функции, но и е предпазил външния му вид. За хората, които обичат да се изразяват чрез дрехите и аксесоарите си, калъфите идват с многообразие от дизайни с цел да Ви дадат възможността да се откроявате от тълпата. Но калъфите не са най-ефективни при възможни повреди по дисплея и затова най-добре е да закупите и качествен стъклен протектор.

С кои модели Samsung мобилни устройства са съвместими

Не бъдете изненадани когато попаднете на нашия онлайн магазин и забележите какво разнообразие от аксесоари предлагаме за всякакви модели Samsung телефони. Кейсовете, които ще откриете са съвместими с Galaxy (галакси) модели:

  • - от a3 до a80;
  • - от s3 до s20;
  • - от j1 до j8;
  • - включително и note, edge и tab модели.