CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Samsung Galaxy A01 - Кейсове за Телефони

Филтри Свий
Модел на устройството 1123
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Какво ще открия на сайта?

На нашия онлайн магазин вие ще откриете огромен избор от аксесоари специално подбрани за вашия Samsung Galaxy A01. Като лидер в Европа в продажбата на аксесоари за мобилни устройства, ние се стараем да предлагаме продукти за възможно най-много модели смартфони. По този начин всеки притежател на смартфон ще може да открие аксесоара, от който се нуждае. Сред нашата гама от продукти, вие ще намерите калъфи, екранни протектори, кабели, адаптери, слушалки, зарядни и много други аксесоари, които ще улеснят вашето ежедневие. В допълнение нашият уебсайт ви предоставя възможността да създадете свой собствен калъф по поръчка. Така вие ще можете да се откриете от всички останали с персонализиран и уникален кейс за телефон. Разгледайте магазина ни и открийте точно това, което търсите за вашия Samsung Galaxy A01.

Нуждае ли се моя Samsung Galaxy A01 от кейс?

Има два типа притежатели на смартфони. Тези, които вярват, че са достатъчно внимателни, че мобилното им устройство да не се нуждае от калъф. Другият тип са хората, които искат да запазят оригиналния вид на своя смартфон и вярват, че калъфът ще постигне точно това. Тук ще ви изброим причините защо ние от etuo.bg силно препоръчваме закупуването на калъф за телефон. Основната функция на един кейс за телефон е да обгърне устройството от ъгъл до ъгъл, така че то да бъде защитено от най-различни механични наранявания. Като предоставите тази ефективна защита с помощта на калъфа, вие можете да кажете сбогом на всичките си притеснения в ежедневието свързани с възможните драскотини и наранявания, които могат да загрозят вида на вашия смартфон. Друго ценно качество на калъфа за телефон се състои в неговото успешно запазване на оригиналната стойност на устройството. Това позволява на телефона да бъде продаден или разменен с

лекота в бъдеще. Ще бъде ли достатъчен калъфът да осигури ефективна защита?

Този въпрос е изключително популярен сред обществото на мобилни устройства. С толкова много защитни аксесоари на пазара, всеки иска да вземе правилното решение, когато става въпрос за ефективното защитаване на тяхното устройство. Дали кейсът е достатъчен да предпазите своя телефон от всички видове наранявания зависи основно от начина ви на живот и лични предпочитания. Оборудването на телефона ви с прекалено много защитни мерки може да го увеличи в размер и тежест и да скрия оригиналната му красота. Въпреки това има хора, които работят в индустрии, където ежедневието им е пълно със ситуации, в които могат сериозно да увредят смартфона им. Тези хора ще открият огромна полза в оборудването на своя телефон на максимум, така че ефективно да го защитят. Освен калъф за телефон, можете да закупите и екранен протектор. Кейсовете не обещават, че екрана на вашия смартфон ще бъде защитен. Осигурете допълнителна защита на своя дисплей, като разгледате селекцията ни от екранни протектори.

Samsung Galaxy A01 – технически параметри на телефона

Играйте с часове и правете повече наведнъж с 5.7-инчовия HD + TFT екран на Galaxy A01. Изрезът на мини камерата на Infinity-V Display създава v-cut екран за по-голям изглед и завладяващо изживяване. Заснемайте ясни, красиви снимки на слънчева или слаба светлина с великолепната 13MP задна камера на Galaxy A01. Можете също да използвате функцията „фокус на живо“, за да експериментирате с размазването на фона преди или след заснемането. Камерата е върху вас, така че е време да блеснете. 5-мегапикселовата предна камера на Galaxy A01 прави вашите селфита зашеметяващи, а със селфи фокус получавате нежно размазване на фона, което ви прави звездата на снимката. Octa-Core процесорът и 2 GB RAM се справят с вашите графично тежки игри и приложения с бързи скорости. С 16 GB вътрешно хранилище и 3000 mAh батерия имате достатъчно място и мощност за постоянно играене, изтегляне и публикуване.