CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Samsung Galaxy A02s - Кейсове за Телефони

Филтри Свий
Модел на устройството 1123
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Защо да закупя калъф от etuo.bg?

Доверете се на нашия онлайн магазин и купете нужните аксесоари за своя Samsung Galaxy A02s. Няма да сбъркате с пазаруването от etuo.bg, защото ние сме признат лидер в Европа и специализираме в продажбата на висококачествени аксесоари и джаджи за телефони. Нашият екип постоянно обновява асортимента, така че всеки притежател на телефон да може да открие аксесоара, който търси. Всичките кейсове, които ще откриете на сайта ни, са изработени от многокачествени материали и обещават да осигурят нужната защита на Вашето устройство. Сред толкова много дизайни и видове, няма как да не откриете кейс, който идеално подхожда на стила Ви. В случай, че не сте 100% удовлетворени с покупката си, Вие имате 30 дни да върнете продукта.

Какви видове кейсове ще открия в раздела?

Нашият онлайн магазин се гордее с огромното разнообразие от аксесоари, които предлага. Едни от тези аксесоари са великолепните ни калъфи. Сред селекцията ни ще откриете най-различни видове, които основно се различават от марката, цената, дизайна и материалите, от които са изработени. Най-важното, което трябва да обмислите е от какъв материал искате кейсът да бъде изработен. Различни материали имат различни предимства. Можете да изберете от селекция от калъфи, изработени от материали като пластмаса, силикон, кожа, дърво, алуминий и др. Когато става въпрос за дизайна на кейса, имате избор от по-семпли и изчистени графики до по-детайли и сложни. Разгледайте великолепната ни колекция от блестящи и гравирани кейсове, с които със сигурност ще се откроите от тълпата.

Как да преценя от колко защита се нуждае телефона ми?

Друго важно съображение е колко защита се нуждае от Вашия телефон. Помислете за начина си на живот. Ако прекарвате много време навън, наслаждавате се на приключенски спортове и туризъм или ако работите на физически взискателна работа, трябва да помислите за удароустойчив калъф, за да предпазите телефона си от повреда. Можете дори да помислите за водоустойчив калъф и солиден протектор на екрана. Въпреки това, ако пътувате до колата и имате по-спокойни хобита, тогава по-малко здравият кейс вероятно ще бъде достатъчен. Може да искате и калъфът да има допълнително място за кредитни карти и документи.

Трябва ли да използвам екранен протектор?

В днешно време смартфоните са произведени с издръжливи фабрични стъкла като Gorilla Glass. Те са изключително издръжливи и твърди и ще могат да поемат ежедневните драскотини и наранявания обаче някои често срещани материали могат да надраскат Gorilla Glass. Един от тези материали е пясъкът - ако отидете на плажа и накрая имате малко пясък в джоба си, този пясък може с лекота да надраска дисплея на телефона Ви. Твърдите камъни работят по подобен начин - ако изпуснете смартфона си на земята и той се плъзне по бетон или асфалт, има голям шанс дисплеят му да бъде надраскан (наред с други повреди). Други видове стъкло, редки метали и много твърди материали също могат да надраскат екрана на Gorilla Glass. Купете екранен протектор, ако искате да имате допълнителен слой защита. Една драскотина по фабрично поставения дисплей е достатъчна да загрози цялостния вид на телефона.

Какво представляват универсалните кейсове?

Може би притежавате модел телефон, за който трудно намирате подходящ кейс, който не само ще го защити, но и ще го украси. Разгледайте нашите предложения за универсални нестандартни и класически кейсове. Те се предлагат в различни размери, форми и цветове. Универсалните калъфи са общи и всеобхватни предпазни средства, защото могат да защитят както новите, така и по-старите модели мобилни устройства. Нещо повече, те са удачно решение за защита не само на смартфони, но и на таблети, електронни четци и други. Единственото нещо, което трябва да направите е да настроите предпазния корпус спрямо размера на мобилното си устройство.