CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Samsung Galaxy A12 - Кейсове за Телефони

Кейсове за Samsung Galaxy A12


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Samsung Galaxy A12 (2021), е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

Филтри Свий
Модел на устройството 1123
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Кой вид кейс е най-подходящ за моя Samsung Galaxy A21?

Сред селекцията ни от кейсове за Samsung Galaxy A21 ще откриете разнообразие от видове, цветове и дизайни. Видовете, на които ще попаднете, са изработени от различни материали, включително кожа, дърво, силикон и пластмаса. Дървените и кожените калъфи са изключително стилни и са идеални за хората, които търсят сигурна защита и стил за устройството си. Силиконовите кейсове са гъвкави и идват в най-различни цветове. Поради тяхната гъвкавост, те са много издръжливи при удари и сблъсъци и ще осигурят високо ниво на защита. За най-сигурна защита разгледайте гамата ни от бронирани и хибридни кейсове.

Какви са предимствата на закупуването на калъф от etuo.bg?

Нашият онлайн магазин с гордее с високото качество, достъпните цени и прекрасното обслужване на клиентите си. Ние Ви предлагаме огромен избор от калъфи за телефони и независимо от това, кой точно изберете да купите, всеки кейс ще осигури нужната защита на телефона Ви. Калъфът е чудесен подарък за устройството Ви, защото той ще го предпази от механични наранявания, които могат да загрозят вида на телефона. В случаите, които изпуснете телефона си на земята, кейсът ще поеме шока от удара и по този начин ценните вътрешни частици ще останат непокътнати.

Samsung Galaxy A21 – спецификации на модела

Имате нужда от телефон, на който можете да разчитате. Благодарение на дълготрайната батерия на Galaxy A21, ще можете да отделите повече време за играене, снимане и изпращане на съобщения и по-малко време за търсене на контакт. 6,5-инчовият дисплей Infinity-O Display Ви предоставя достатъчно място за гледане на клипове и превъртане на Вашите емисии в социалните мрежи. Напълнете телефона си с красиво отчетливи снимки и видеоклипове. Независимо дали щраквате, съхранявате или изтегляте, това устройство може да запази всичко. Ако вградената памет от 32 GB не е достатъчна, можете да разширите базовото хранилище до невероятните 512 GB с microSD карта.