CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Samsung Galaxy A32 4G - Кейсове за Телефони

Кейсове за Samsung Galaxy A32 4G


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Samsung Galaxy A32 5G, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него-

Филтри Свий
Модел на устройството 1094
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Кой вид калъф за телефон е най-подходящ?

Малко са нещата, които са толкова задоволителни, колкото усещането на чисто нов телефон! Въпреки това, с нашите телефони, които ни следват навсякъде и всички злополуки и падания, които могат лесно да се случат, този голям нов лъскав екран е малко вероятно да остане девствен за много дълго време без допълнителна защита. С толкова много налични опции разбирането кой калъф за телефон е най-подходящ за вас може да бъде объркващо. Нашият онлайн магазин се е погрижил търсенето ви да бъде значително улеснено като всичките ни кейсове са подредени в специализирани категории. В зависимост от това какви характеристики искате кейсът да има и какво е от най-голямо значение за вас, можете спокойно да изберете категорията от меню лентата. Категориите ни от кейсове се различават по дизайн и материали. Разгледайте нашите кейсове от дърво, кожа, силикон или пластмаса и селекцията ни от тематични калъфи за телефони.

Кой кейс най-добре ще защити смартфона ми?

За всеки, чиито телефони могат да се окажат в особена опасност от удари и ожулвания, може да се чудите кой е най-добрият тип калъф за сигурна защита. Твърдият калъф за телефон, направен от закален поликарбонат, би бил добър избор. Но за хора, които са особено предразположени към злополуки или може би просто искат допълнителна увереност, че телефонът им е обезопасен, нашите специално проектирани калъфи броня и хибрид постигнат това. Този вид калъфи може да ви звучат обемисти, но това не винаги е така. Сред сериите ни от хибридни и бронирани калъфи, вие ще откриете най-различни видове и дизайни. Този вид калъфи обикновено са изработени с удароустойчив вътрешен слой, покрит от здрава външна обвивка, което означава, че телефонът ви може да бъде допълнително защитен и да изглежда невероятно. Даже за някои модели смартфони, имате възможността да проектирате специален брониран калъф по поръчка.

Заслужава ли си да купя екранен протектор за своя Samsung Galaxy A32?

В някои случаи калъфът е напълно достатъчен да осигури нужната защита на вашия смартфон. Тези случаи са когато сте закупили флип калъф или кейс тип книга, защото той ще покрие не само гърба, но и екрана на телефона. Във всички останали случаи ние силно ви препоръчваме да закупите екранен протектор за своя смартфон. Екранният протектор ще предпази фабрично поставения дисплей от драскотини и механични наранявания, които могат да увредят или напукат екрана. Нашият онлайн магазин предлага огромен избор от екранни предпазители, така че с лекота да осигурите нужната защита на своя телефон. Разгледайте селекцията ни от протектори от 9H закалено стъкло, които са достатъчно дебели да поемат и най-тежките удари, но същевременно са достатъчно тънки да бъдат незабележими след като се приложат по дисплея. Не се колебайте и вземете решението да купите екранен протектор, защото без него дисплеят на вашия телефон остава изключително уязвим.

Samsung Galaxy A32 4G – технически параметри на устройството

Насладете се на живите детайли с дисплея FHD + Super AMOLED, достигайки 800 нита за яснота дори при ярка дневна светлина. Eye Comfort Shield намалява синята светлина, а Real Smooth поддържа гледката гладка, независимо дали играете или преглеждате емисиите си. Всичко на обширния 6,4-инчов дисплей Infinity-U. Увийте ръцете си около елегантния дизайн с мек ръб на зашеметяващия Galaxy A32. С емблематичния дизайн на камерата и лъскавото покритие на гърба, този телефон не само се откроява - той задава нов стандарт. Системата с многообективни камери на Galaxy A32 ви позволява да правите уникални снимки независимо дали е ден или нощ. Батерията от 5000 mAh ви дава повече време да правите това, което обичате - стрийминг, споделяне, игри и др. AI управлението на захранването открива и се приспособява към навиците ви за използване на мобилни устройства за дълготрайна енергия.