CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Samsung Galaxy A32 5G - Кейсове за Телефони

Кейсове за Samsung Galaxy A32 5G


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Samsung Galaxy A32 4G, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него-

Филтри Свий
Модел на устройството 1094
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предоставя ефективна защита на своя Samsung Galaxy A32 5G?

За всеки човек мобилният телефон е съставна и неразделна част от живота му. С течение на времето мобилните телефони и всички други технологични устройства включват най-новите функции, осигуряват повече предимства и улесняват потребителите, но също така стават по-скъпи и скъпи. Ако купувате едно прекомерно устройство, трябва да се погрижите за неговата защита, за да го направите сигурно и дълготрайно. Чувствате се толкова нещастни, когато си купите скъп телефон и мобилното Ви устройство остане с маркировки и драскотини. Без съмнение мобилният телефон е съществено и необходимо устройство, но ако получите щети, ремонтът изисква и много разходи. Затова е по-добре да използвате предпазни мерки и да накарате телефона си да се предпазва от повреди. Разгледайте нашата великолепна селекция от кейсове, които ефективно ще защитят Вашия телефон.

Какви дизайни ще открия сред колекцията от калъфи на etuo.bg?

Нашият онлайн магазин се старае да е наред с тенденциите и искаме клиентите ни да имат огромен избор от дизайни, така че да закупят кейс, който идеално пасва на стила им. Ние предлагаме най-различни тематични колекции, които можете лесно да разгледате. Обичате природа и животни? Предлагаме Ви прекрасна селекция от тематични кейсове с диви животни, ботанически и животински принтове и сезонни елементи. Други колекции, които ще откриете включват – бохо, мрамор, зодиакални знаци, винтидж и др.

Какви допълнителни функции може един калъф за телефон да има?

Калъфите не са само за защита или външен вид. Те могат също да включват произволен брой добавени функции, които Ви позволяват да правите допълнителни неща с телефона си. Ето списък на често срещаните функции, за които трябва да внимавате. Калъфът тип портфейл е идеален пример. Той включва слотове за карти и / или джобове, което Ви позволява да държите под ръка документи за самоличност, кредитни карти, билети и други важни парчета хартия или пластмаса. Друг пример за калъф с допълнителни функции е кейсът тип батерия. Той представлява комбинация от преносимо зарядно устройство и калъф. Така ще можете да удължите живота на батерията на Вашия смартфон. Колкото по-голям е капацитетът на кутията на батерията, толкова по-обемна става тя, така че намирането на средно положение между предлагането на полезно количество допълнителна енергия и поддържането на разумни размери е от решаващо значение.

Защо флип кейсовете са толкова популярни?

Искате ли кейс, който предлага повече от една функции? Флип кейсовете са това, което търсите. Както други калъфи, флип кейсовете ефективно ще защитят телефона Ви. Това, което ги прави по-специални от другите калъфи, е факта, че те не само защитят гърба на телефона, но и неговия дисплей. По този начин няма нужда да закупувате отделно кейс и екранен протектор. Някои хора не биха предпочели да закупят флип калъф, защото вярват, че не е достатъчно практичен. Отварянето и затварянето на капака на кейса може да бъде досадно в началото обаче флип кейсът има още други предимства, които биха го направили изключително практичен аксесоар. Много от флип калъфите идват с джобчета, които позволяват да съхранявате кредитни карти, карти за самоличност, шофьорска книжка и др.

Защо да закупите кейс от etuo.bg?

Ние от etuo.bg предлагаме огромен избор от висококачествени аксесоари и джаджи за телефони и таблети. Вие можете да ни се доверите, защото обещаваме високо качество на достъпни цени и дори в случай, че не сте доволни с това, което сте закупили, имате 30-дневен срок да върнете продукта. Също така нашият онлайн магазин предлага 10% отстъпка като се регистрирате за нашия бюлетин. Тази отстъпка е валидна за първата Ви покупка. В допълнение колекцията ни от калъфи за телефони се обновява постоянно и няма как да не намерите кейс за своя телефон ,който перфектно пасва на стила Ви.