Кейсове за Samsung Galaxy A52 5G

Кейсове за Samsung Galaxy A52 5G


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Samsung Galaxy A52 4G, Samsung Galaxy A52s 5G, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

Филтри Свий
Модел на устройството 1034
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Днес ще си поговорим за един специфичен модел телефон, а именно Samsung Galaxy A52 5G. Samsung Galaxy A52 5G е смартфон на новото време и трябва да признаем, че изглежда впечатляващо. Той дава възможност на потребителите да сърфират, качват и изпращат данни в мрежата за изключително кратко време и работи скорострелно. Освен с мобилност вашият Samsung Galaxy A52 5G разполага с голям и гладък екран, издръжлива и мощна батерия и страхотни фотографски характеристики. Нещо много важно за модела е, че е напълно водоустойчив (до 1 метър дълбочина) и дори прахоустойчив, което го прави още по-уникален. Въпреки главозамайващите спецификации на този смартфон от бъдещето вашият Samsung Galaxy A52 5G се нуждае и от помощта ви, за да остане непокътнат и да ви радва дълго време.

Как да защитите вашия Samsung Galaxy A52 5G

Темата за защита на телефона от външни влияния винаги е била актуална. С времето телефоните стават все по-модерни и все по-стилно изглеждащи. Те се отличават с множество функции и удобства, но заради красивия им и стилен вид понякога се пренебрегва издръжливостта на самия смартфон и допълнителната защита става задължителна за всеки, който би искал да има здраво и функциониращо мобилно устройство. Съветваме ви да не експериментирате, а да инвестирате в достатъчно устойчиви предпазители, които да поемат всеки неволен удар, който бихте могли да нанесете на мобилното си устройство.

Ние от etuo сме готови да помогнем и сме ви подготвили два начина, с които ще обезопасите успешно своя Samsung Galaxy A52 5G:

 • - Заложете на подходящ за вашия модел телефон протектор за дисплей. Уверете се, че взимате качествен продукт, за да нямате последващи проблеми с артикула, който сте закупили. Купувайте само от сигурни доставчици и производители, които са изпитани на пазара и не биха се възползвали от финансите ви. Протекторите могат да бъдат под формата на фолио или на защитно стъкло. Потърсете противоударни и устойчиви модели, за да не ви се наложи да давате пари за поправка на дисплея на чисто новия си Samsung Galaxy A52 5G.
 • - Разгледайте и изберете подходящ калъф за корпуса (тялото) на мобилното си устройство. Това е изключително важна стъпка, за да предотвратите вероятността от счупване, спукване или надраскване на задната и страничните части на телефона. Освен това хубавият калъф е равно на хубаво настроение, така че избирайте смело.
 • - Опитайте се да бъдете внимателни, когато използвате своя Samsung Galaxy A52 5G. Не рискувайте да го вадите в ситуации, където може някой неволно да го бутне от ръцете ви или да го изпуснете от високо.

Какви калъфи ще намерите в раздела

Ако търсите разнообразие и оригинални стоки на достъпни цени, то etuo е вашият онлайн магазин! Ние предлагаме всякакви калъфи и аксесоари, свързани със Samsung Galaxy A52 5G и нямаме търпение да ви ги представим! Разгледайте асортимента ни с няколко клика на мишката и изразете своята идентичност, чрез чара на нашите кейсове!

В раздела за Самсунг Галакси А52 5 джи ще откриете следните видове артикули:

 • - надеждни удароустойчиви модели;
 • - силиконови и пластмасови гръбчета;
 • - прозрачни калъфи (с декорации и без);
 • - цветни и щури кейсове;
 • - модерни гърбове с гравюри;
 • - универсални калъфи;
 • - калъфи тип “тефтер”;
 • - “флип” кейсове;
 • - кожени калъфи;
 • - модели тип “книга” и други.

Защо да изберете калъф тип “книга”

Кейсовете тип “книга” са супер сладки и много харесвани от всички потребители. Те са подходящи както за тийнейджъри, така и за по-възрастни хора. Можете лесно да разграничите “детските” модели от тези за “зрелите” хора и да изберете какъвто вариант ви допада най-много. Тези видове практични калъфи осигуряват истински добра защита на вашия Samsung Galaxy A52 5G, тъй като са с две крила, които се разтварят хоризонтално и обгръщат цялото тяло на смартфона (корпус и дисплей).

Те са лесни за поставяне, удобни за пренасяне, не са тежки и са много дискретни. Можете да погледнете телефона си без ничий любопитен поглед да наднича в ръцете ви и напълно да скриете модела на мобилното устройство, което притежавате. Освен всичко останало тези калъфи са много удобни и за гледане на филми, видеоклипове, презентации и т.н., защото имат функцията да се превръщат в прекрасна поставка/стойка, на която да подпрете своя Samsung Galaxy A52 5G.

Защо да поръчате от etuo.bg

Etuo.bg е сертифициран онлайн магазин, който се стреми да предлага на своите клиенти само най-доброто! Екипът ни се състои от мотивирани и работливи служители, които винаги съдействат на потребителите с каквото могат да помогнат! Ние предлагаме бързо обслужване, коректно отношение и безплатна доставка за поръчки над 50 лева. Доставяме на територията на цялата страна и ви даваме 30 дневен срок за връщане или замяна на закупени артикули.

Доверете се на опита ни и изберете да пазарувате от etuo.bg! Очакваме поръчките ви и няма да разочароваме! Вие сте важни за нас!