+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Кейсове за Samsung Galaxy A60

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да защитите своя Samsung Galaxy A60

В този забързан живот е твърде възможно да изпуснете телефона си и да го повредите. За да се избегне това, е важно да използвате качествен протектор. Това ще осигури максимална физическа защита на Вашия смартфон. Не е необходимо да изберете скъп марков калъф, в Etuo ще намерите аксесоари с високо качество на достъпни цени. Когато поставяте своя Samsung Galaxy A60 в джоба си, уверете се, че не съхранявате монети и или други заострени предмети в същия джоб, защото това води до надраскан или дори повреден екран.

Също така, избягвайте да поставяте устройството в задния джоб на тесните си дънки, защото има вероятност да се огъне или просто да се пукне дисплеят, когато се опитате да седнете. Където и да поставите своя Самсунг Галакси А60, просто трябва да го държите извън обсега на малки деца, защото те вероятно ще искат да вземат устройството, а рискът от изпускане е голям.

Калъфите за смартфони са едни от най-важните аксесоари, които трябва да си набавите непосредствено след закупуването на новия модел. Това е важно, за да запазите своя телефон в перфектен вид и да го защитите от удар или течности. Така той ще се запази нов до момента, в който махнете калъфа.

Какви калъфи са подходящи за Samsung Galaxy A60

Има много кейсове, които са налични в онлайн магазин etuo.bg. Някои от гърбовете за Samsung Galaxy A60 са силиконови или гумени, други - TPU, прозрачни, а цветовете обхващат цялата гама. Ако не искате да изменяте дизайна, изберете силиконов калъф, който да не закрива орнаментите, които има Вашия телефон. В случай че искате да предпазите максимално Samsung Galaxy A60, трябва да се спрете на модел тип тефтер или книга, за да обхваща не само задната част, но и дисплея. Така ще бъдете много по-предпазени и по-спокойни.

Кои са предимствата на силиконовите калъфи

Освен че са много разнообразни, те няма да прикрият елементите на смартфона. Освен това се слагат и махат лесно и бързо. Много добре прилепват към Samsung Galaxy A60 и изглеждат като техен втори гръб.

Защо да поръчате от нас

Ако търсите модел с високо качество за своя телефон, разгледайте нашия онлайн магазин и със сигурност ще се спрете на интересен модел. Артикулите са изработени с внимание към всеки детайл и няма да се счупят или скъсат бързо. При нас продуктите са на достъпни цени и с високо качество. Поръчката е лесна, а доставката бърза.