CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Кейсове за Samsung Galaxy A72

Филтри Свий
Модел на устройството 1094
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя външния вид на своя смартфон?

Една малка драскотина може веднага да развали визията на смартфона Ви. След като тази драскотина се появи няма връщане назад, ще я гледате всеки един и няма какво да направите да я премахнете. Разгледайте великолепната ни гама от калъфи за Samsung Galaxy A72 и не позволявайте това да Ви се случи. Като оборудвате смартфона си с кейс, той ще бъде защитен от малки драскотини, но и от по-тежки механични наранявания, които могат по-значително да загрозят вида на устройството. Не чакайте за деня, в който нараните гърба на телефона си, че да осъзнаете, че той се нуждае от калъф. Разгледайте офертите ни и купете калъф още днес!

Какво разнообразие от кейсове ще открия на сайта?

Нашият онлайн магазин предлага огромен избор от калъфи за Samsung Galaxy A72 и постоянно обновяваме своя асортимент, така че да откриете перфектния аксесоар за смартфона си. Разгледайте селекцията ни от дървени и кожени калъфи, които са изработени от многокачествени материали и предоставят стил и елегантност на устройството. Те ще осигурят ефективна защита на телефона при механични наранявания и драскотини, но ако желаете още по-сигурна защита, можете да откриете нашите бронирани кейсове. Бронираните калъфи са по-обемисти на вид, но в това се състои ефективността им да поемат изключително тежки механични удари и наранявания. Други калъфи, които можете да намерите сред продуктите ни са силиконови, хибридни, пластмасови, кейсове тип книга и такива с блясък и гравиране.

Какво представляват силиконовите кейсове?

Силиконовият калъф предпазва телефона от падане при къси разстояния, а текстурата помага да се предотврати плъзгането на телефона от ръката Ви. Тъй като калъфът се състои само от тънък слой силикон, той обаче може да не предотврати повреда, ако телефонът Ви падне от голямо разстояние или с много сила. Силиконът също е изключително издръжлив. Той може да се огъва, да се усуква и да се изкривява без структурни повреди. Има обаче една област, в която силиконът страда: чистотата. Въпреки че каучуковият завършек на силикона има своите положителни страни, недостатъкът му е, че привлича мръсотия с времето, която може в някои случаи да бъде трудна за почистване. Можете да почистите кейса с антибактериални кърпи или с накисната в сапун и топла вода мокра кърпа. Силиконовите калъфи за телефони са изработени от специален вид каучукоподобен материал. Благодарение на този материал, тези капаци са много леки, издържат на електрическия удар и са водоустойчиви.

Как да проектирам свой собствен калъф?

Възможно е да не откриете калъф, който искате на нашия уебсайт. Не всеки дизайн и цвят на калъфите ни ще допаднат на всеки клиент. В тези случаи Ви препоръчваме да пробвате великолепната ни апликация за създаване на кейс по Ваш вкус. Процесът на проектиране на калъф за телефон е изключително лесен и няма да отнеме прекалено много време. В случай, че се затрудните, свържете с нашия екип, те винаги са на линия за Вашите запитвания. Започнете като стартирате апликацията на сайта ни и изберете модела на устройството. След това изберете върху кой вид кейс искате да създадете дизайн. Предлагаме Ви опцията да проектирате силиконов кейс или калъф тип книга. След като изберете вида на калъфа, можете да отключите въображението си и да започнете креативния процес на проектиране на дизайн. Качете изображение с висока резолюция, използвайте чеше подготвената от нас папка с графика или пък добавете текст.

Защо можете да се доверите на etuo.bg?

Etuo.bg е признат лидер в Европа за продажбата на аксесоари за мобилни устройства онлайн. Доверете ни се, защото ние обещаваме високо качество и дълъг живот на аксесоарите, които Ви предлагаме. Също така получавате това високо качество на достъпни цени. Ние се стараем всеки наш клиент да остане доволен с покупката си, но ако не сте удовлетворени с продукта, който се закупили, ние Ви предоставяме 30-дневен срок за връщане на продукта.