CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Samsung Galaxy M11 - Кейсове за Телефони

Филтри Свий
Модел на устройството 1094
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя вида на своя Samsung Galaxy M11?

Разгледайте нашия онлайн магазин и открийте огромно избор от аксесоари за смартфони. Едни от тях са нашите калъфи, които идват с всеразлични щампи, така че дори най-взискателният клиент да открие калъф, който му допада. Всеки един от калъфите ни е изработен от висококачествени материали и обещава да осигури възможно най-добрата защита. По този начин Вие ще се радвате на вида на смартфона си за възможно най-дълго време. Също така ще бъдете спокойни, че каквото и да се случи в ежедневието Ви, смартфона Ви ще бъде ефективно защитен от най-различни механични наранявания.

Защо да закупя калъф?

Като закупите калъф от нас, Вие си осигурявате идеалната защита за мобилното си устройство. Независимо от кой модел калъф изберете, те ще направят всичко възможно външният вид на смартфона да остане непокътнат. Също така калъфите ефективно поемат шока от удара в случай на сблъсък на устройството с твърда повърхност, така че уязвимите вътрешни частици да продължат да функционират. Най-голямото предимство на калъфа е в неговото всеобхватно предпазване, защото като смартфонът е защитен, той запазва своя оригинален вид и стойност. По този начин се отваря възможността Вие в бъдеще да можете да препродадете смартфона си на по-висока цена или пък да го замените за по-нов модел.

Samsung Galaxy M11 – спецификации на модела

Плавните извивки на симетричния страничен дизайн на Samsung M11 Ви позволяват да хванете телефона удобно в ръката си. Тройната камера на M11 добавя повече перспективи - 13MP основна камера прави ясни изображения денем и нощем, 5MP свръхширока камера заснема повече от света и 2MP камера за дълбочина подчертава обекта на Вашата снимка, като размива фона. Оборудван с мощен осемядрен процесор и 3 GB RAM, устройството се справя с Вашите графично тежки игри и стриймове с бързи скорости. С 32 GB вградена памет и до 512 GB външно хранилище имате достатъчно място за всичко. Батерията от 5000 mAh Ви позволява да прекарвате повече време в това, което обичате.