CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Samsung Galaxy M23 5G - Кейсове за Телефони

Филтри Свий
Модел на устройството 1123
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Най-новите поколения телефони са с ултра тънки и леки дизайни, които са създадени с цел да предоставят максимален комфорт на притежателите си. Това, от своя страна, създава необходимост от допълнителна протекция от надраскване, счупване, нарушаване на външния облик. Именно поради тази необходимост ние от etuo.bg предоставяме на притежателите на телефон Samsung Galaxy M23 5G качествени предпазни калъфи на достъпни цени.

Характеристики на смартфон Samsung Galaxy M23 5G

Този модел е създаден под името на един от основните лидери сред производителите на мобилните устройства, а именно Samsung. Основните характеристики, които правят Samsung Galaxy M23 5G добър избор за снабдяване с нов телефон, са:

  • - Мощен 8-ядрен Octa-Core процесор, който позволява инсталирането на множество приложения и използването им без затормозяване на телефона;
  • - 50 + 8 + 2 MP тройна камера, подходяща за снимки с високо качество и резолюция;
  • - 4 GB RAM памет, която да оползотворите по най-добрия начин;
  • - 5G покритието предоставя скоростно и качествено свързване от всяка точка;
  • - Предлага се в три цветови варианти, всеки от които иновативен – светло син, тъмно зелен, оранжев/ меден;
  • - Екранът, който се състои от 6.6 инча, предоставя Full HD+, с което гледането на любимите филми, предавания и клипове създава чувство за реалистичност.

Особености на калъфите за телефон Samsung Galaxy M23 5G

От онлайн магазин etuo.bg, предоставяме на своите клиенти високо качество кейсове, изработени от TPU материали, които се характеризират с голяма устойчивост, здравина и запазване на първоначалната си форма дори при ежедневна употреба. Предложенията, подходящи за телефон Samsung Galaxy M23 5G, са направени от каучуков материал, който е сред най-често срещаните избори за направа на аксесоари от този тип. Причина за това са свойствата, които притежава. Каучукът, или иначе казано силиконът, е гумиран и притежава гъвкавост и еластичност, които обаче не деформират аксесоара, а запазват формата му. Материалът обгръща плътно гърба на телефона, като застъпва малко от предната част, създавайки устойчивост и за екрана. Калъфите за Samsung Galaxy M23 5G предлагат дизайн със заоблени краища, спазвайки формите на устройството, а изрезите, които се намират на гърба и страничната част, се фиксират добре върху камерите и копчетата за управление. Благодарение на удароустойчивия калъф, можете да използвате своя телефон Samsung Galaxy M23 5G напълно функционално, без да се налага да премахвате протектора, независимо дали снимате, зареждате устройството, прехвърляте данни. Почистването се извършва лесно – с микрофибърна кърпичка, която не позволява на праховите частици да се задържат.

Видове, които предлагаме, подходящи за телефон Samsung Galaxy M23 5G

В нашия онлайн магазин etuo.bg, ще откриете разнообразие от калъфи, подходящи за конкретния модел. От гледна точка на цветовите варианти, при нас можете да откриете:

  • - Прозрачни – гърбът е безцветен и калъфът има удароустойчива и предпазна функция, като запазва и подчертава облика на самото устройство;
  • - Едноцветни – предлагат се черен, бял, червен цвят. Има възможност и за тъмно зелен, който дублира цветово един от възможните варианти за Samsung Galaxy M23 5G;
  • - Многоцветни – разнообразни цветови комбинации, с различна символика, минималистични детайли и феерия от нюанси, превъплътени в специални селекции.

Има тематични калъфи – за зимните празници, за любителите на животни, за привържениците към природата. За потребителите, които търсят изтънчени дизайнерски калъфи, които изглеждат стилно, сме предвидили сериите, съдържащи предложения за златни и мраморни графики, а за любителите на изкуството — абстракции, изпълнени със символика. В зависимост от дебелината на калъфа, има универсални, уплътнени и двуслойни, тънки и ултратънки. В случай че някой от дизайните на калъфите не съвпадне с очакванията и представите ви, ние от etuo.bg сме предоставили опция за създаване на собствен персонален дизайн, който можете да направите за лична употреба или да подарите на близък.

Защо да се доверите на etuo.bg

Ние в онлайн магазин etuo.bg се стараем да покрием нуждите на различните типове потребители като предоставяме богато разнообразие. Ние работим единствено с материали, имащи високо качество и устойчивост във времето. Основната ни цел е да изградим връзка и доверие между нас и клиента. Именно поради тази причина сме предоставили възможност за проява на креативност и създаване на персонален аксесоар, който ще ви удовлетвори изцяло. Притежателите на Samsung Galaxy M23 5G могат да осигурят безопасност за телефона си на високо ниво. Всички наши калъфи, независимо от разновидностите, са удароустойчиви и защитават устройството ви по най-добрия начин. Ние ценим вашето време, именно заради това сме осигурили 24 часова имейл връзка през работните дни, за да можем да дадем отговор на зададените към нас въпроси в най-кратки срокове.