CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Samsung Galaxy M30 - Кейсове за Телефони

Кейсове за Samsung Galaxy M30


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Samsung Galaxy M30s, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него-

Филтри Свий
Модел на устройството 1123
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Възможностите, които смартфоните ни дават, са потресаващо много. Толкова много, че си струва да инвестираме в предпазването на телефона си, да изберем за него качествен кейс и предпазно стъкло, които ще допринесат за неговата дълговечност. В раздела предлагаме всякакви видове калъфи Samsung Galaxy M30, които сме създали с внимание към детайла и сме направили достъпни на ниски цени.

Как да защитите своя Samsung Galaxy M3

Тук ще видите гръбчета за Самсунг Галакси М30, които не просто защитават, а разнообразяват - визията, настроението, ежедневието. Те са луксозно допълнение към личния Ви стил, към всички онези ценни и важни неща, които държите да имате за по-дълго време. В онлайн магазин etuo.bg ще откриете богата селекция от кейсове на супер цени, каквито подобават на едни класни, но в същото време и оригинални аксесоари.

Някои от продуктите тук сякаш са направени за специални поводи, за онези важни моменти, в които искате да направите нещо по-различно - макар и с визията на своя Samsung Galaxy M30. Изберете подходящ според вкуса и случая калъф и се насладете на неговата съвършена изработка, изящество и отлична комбинация от цветове. Всеки един модел кейс в раздела е достатъчно надежден, че да предпази телефона от надраскване, ожулване, сериозни счупвания и замърсявания. Снабден е с необходимите изрези, за да можете да използвате устройството безпроблемно.

Какви калъфи ще намерите в раздела

Екипът на etuo е ориентиран към голямото разнообразие от аксесоари, включително и калъфи за Samsung Galaxy M30, които в категорията ще видите в много разновидности:

  • Силиконови;
  • Флип;
  • С флорални и животински принтове;
  • Едноцветни и многоцветни;
  • С надписи;
  • Със закачлив и класически дизайн;
  • Тематични и др.

Изборът за Вас е повече от голям, затова прегледайте всяко едно предложение и заложете на онова, което най-много се доближава до вкуса Ви.

Кои кейсове са най-подходящи за модела

Силиконовите модели калъфи са сред най-подходящите за Samsung Galaxy M30, защото притежават много добри експлоатационни показатели, прилепват добре към корпуса, предлагат се в множество разновидности, което дава свобода на избор за потребителя. Флип кейсовете също не са никак лошо решение, всъщност дори и доста добро, защото осигуряват дискретност по време на разговори, чат и сърфиране в нета.

Защо да купите онлайн от etuo.bg

В магазин etuo ще откриете богато разнообразие от калъфи за Samsung Galaxy M30 и за много други марки и модели телефони. Всеки един продукт в раздела е висококачествен, което гарантира и неговата износо- и удароустойчивост. Защитете устройството от механични повреди и се погрижете за неговата оригинална визия.