+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Samsung Galaxy M31

Кейсове за Samsung Galaxy M31


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Samsung Galaxy M31s, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Широка гама от калъфи за Samsung Galaxy M31

Ние от etuo.bg сме се запасили с огромно разнообразие от аксесоари, които са предназначени да улеснят живота Ви и да вдъхнат живот на смартфона Ви. Сред тях са нашите висококачествени калъфи, които са специално изработени да паснат на Samsung Galaxy M31 и да осигурят максималната му защита. Калъфите ни обещават да предпазят смартфона Ви от надрасквания и друг вид наранявания и също така те са ефективни в поемането на шока от удара в случай, че го изпуснете. Какво чакате? Не си заслужава риска да изпуснете и нараните новозакупения си смартфон, най-добре го оборудвайте с един от нашите калъфи.

Защо да закупите калъф за смартфона си?

Ако все още не сте сигурни дали имате нужда от калъф, ние ще Ви обясним защо силно препоръчваме неговото закупуване. С покачването на цените на смартфоните, последното нещо, което бихте искали да се случи е да нараните смартфона си и той да загуби неговия оригинален вид. Също така като оборудвате смартфона си с калъф, Вие ще запазите неговата стойност, така че в бъдеще да можете да го замените с по-добър смартфон или да го продадете на по-висока цена. В допълнение калъфите могат успешно да защитят ценните вътрешни компоненти, които са изключително уязвими при механични удари и шок. Като инсталирате калъф Вие ще имате възможността да изразите себе си креативно и да притежавате допълнителен аксесоар, който да пасне на индивидуалния Ви стил.

Samsung Galaxy M31 – спецификации на модела

Серията Galaxy M се оказа изключително популярна по целия свят и най-новото й попълнение, Galaxy M31, е настроено да продължи този успех. Galaxy M31 има 64-мегапикселова настройка на четирите камери, заснемайки зашеметяващи снимки с дълбочина, детайли и дефиниция. В допълнение, 6,4-инчовият Infinity-U супер AMOLED дисплей, комбиниран с Dolby Atmos звук, създава потапящо и кинематографично изживяване. Смартфонът се предлага със сериозно впечатляваща батерия от 6000mAh, проектирана да поддържа снимането, играенето и ежедневната употреба по-дълго от всякога. Не компрометира нито стил, нито комфорт, Galaxy M31 е с дебелина само 8,9 мм и тежи само 191 грама, което го прави лек и лесен за захващане. Плюс това той е оборудван с 6 GB RAM и 64GB RAM.