Калъфи за Samsung Galaxy M51

Филтри Свий
модел на устройството 1101
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна защита за Samsung Galaxy M51

Представете си таблета си с елегантния си дизайн и как той притежава този атрактивен вид за години напред. Шансът това да бъде вярно е много малък, ако не осигурите на устройството си допълнителна защита. Ние от etuo.bg предлагаме широка гама от аксесоари, които могат да осъществят това и един от най-популярните ни продукти са нашите висококачествени калъфи. Независимо от кой калъф изберете, всеки един от тях е изключително издръжлив и обещава да защити вида на таблета Ви от най-различни наранявания. Не поемайте риска да нараните дизайна на таблета си и дори да трябва в някои случаи да го ремонтирате, а закупете калъф от нас още днес.

Какви са предимствата от оборудването на смартфона ми с калъф?

Предимствата от това да закупите калъф за устройството си с безброй, но тук ще Ви изброим основните ползи на това да оборудвате смартфона с калъф. Чувствате ли се постоянно под стрес дали днес ще бъде деня, в който ще изпуснете смартфона си или пък сериозно нараните неговия вид. Като купите калъф и го приложете тези притеснения ще изчезнат, защото калъфите ни са изключително издръжливи и не само че предпазят екстериора на смартфона от най-различни наранявания, но и ще поемат шока от удара, така че вътрешните компоненти на устройството да останат непокътнати. Като предпазите смартфона си за дълго време, Вие ще запазите и неговата оригинална стойност и по този начин ще можете да го препродадете или пък замените за по-добър модел.

Samsung Galaxy M51 – спецификации на модела

Очаквайте 6,7-инчов Super AMOLED екран, странично монтиран скенер за пръстови отпечатъци и 3,5 мм порт. Устройството идва с мощната 7000mAh батерия, което го прави вероятно най-голямата батерия в телефон от голям производител през 2020 година. Samsung Galaxy M51 изглежда е добре оборудван и в областта на камерата, като разполага с четворна задна камера. Това включва 64-мегапикселова основна камера, 12-мегапикселова свръхширока леща (123 градуса), 5-мегапикселов макросензор и 5-мегапикселова дълбочина на обектива. Селфитата се обработват от 32-мегапикселов сензор в централно монтиран изрез.