CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Samsung Galaxy Note 10 - Кейсове за Телефони

Кейсове за Samsung Galaxy Note 10


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Samsung Galaxy Note 10 Lite, Samsung Galaxy Note 10 Plus, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
Модел на устройството 1123
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитите своя Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 е едно от най-мощните устройства на съвременния пазар за телефони. Този изящен смартфон е истинско бижу, което не само би Ви свършило работа, но и изглежда феноменално. Въпреки че е влагоустойчив и е със здрав корпус, Вашият Samsung Galaxy Note 10 все пак се нуждае от допълнителна защита, която трябва да му осигурите. Дотук добре. Вече знаете, че е важно да предпазите телефона си от удари и изпускания и сигурно се чудите какво следва.

Благодарение на etuo.bg можете да направите всичко в няколко лесни стъпки:

  • Отворете нашия онлайн магазин и смело се насочете към раздел “калъфи за смартфони и таблети”;
  • Филтрирайте изложените опции, така че да отговарят само за Samsung Galaxy Note 10.
  • Разгледайте всички варианти за калъфи, които можете да намерите в etuo и изберете най-подходящата за Вас алтернатива.
  • След като вече сте се запасили с предпазител за страните на смартфона, е време да си набавите такъв и за предното стъкло.

Какви видове кейсове предлагаме за модела

Etuo.bg е директен вносител на оригинални стоки и разполага с огромен асортимент от аксесоари за Самсунг Галакси ноут десет. Едни от любимите ни модели са силиконовите и пластмасовите гърбове, които се отличават със семпъл и изискан вид. Можете да изберете от меките кейсове Soft Flex или да се насочите към кейсовете от сериите Fantastic Case и Crystal Design, които изпъкват с красиви дизайни и цветно настроение. Ако пък сте любител на по-обраните калъфи, то кожените и дървените предложения ще са точно по Ваш вкус. Невероятните земни тонове на сериите Wood Case и Leather Case не биха били натрапчиви по никакъв начин и биха стояли страхотно върху устройството. За десерт ще Ви споделим за нашите бронирани модели, които ще осигурят отлична защита за смартфона. Към удароустойчивите дизайни спадат и калъфите тип “книга”, които обгръщат Вашия Samsung Galaxy Note 10 от всички страни и предотвратяват счупване при неволно изпускане.

Защо удароустойчивите калъфи са толкова предпочитани

Обикновените гърбове за Samsung Galaxy Note 10 са страхотно начало, за да намалите риска от това да счупите, надраскате или да повредите смартфона си. Те обаче не са 100-процентово надеждни. Ако искате да сте напълно спокойни, то тогава трябва да си вземете удароустойчив кейс, с който да не се притеснявате от механични удари и неволни изпускания на устройството. Тези модели са изключително здрави и удобни и осигуряват отлична защита.

Защо да ни се доверите

  • Etuo.bg предлага ниски цени и високо качество;
  • Предлагаме бърза доставка;
  • Залагаме на коректно отношение;
  • Можем да направим калъф по поръчка за Вас, за Ваш близък или като фирмен материал;
  • С etuo всичко е по-лесно.