CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Samsung Galaxy Note 20 - Кейсове за Телефони

Кейсове за Samsung Galaxy Note 20


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Samsung Galaxy Note 20 Ultra, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него-

Филтри Свий
Модел на устройството 1094
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Огромно разнообразие от калъфи за Samsung Galaxy Note 20

Като попаднете на нашия уебсайт, Вие ще откриете широка гама от аксесоари, едни от които са калъфите ни и са най-популярни сред потребителите. Тяхната популярност идва от факта, че са изключително издръжливи и осигуряват максималната защита на устройството, така че оригиналният му вид да остане все така привлекателен. Всеки един от калъфите е направен специално да приляга по гърба на смартфона Ви и обещава да предпази смартфона Ви от всевъзможни механични наранявания. Също така с помощта на калъфа Вие ще можете да запазите оригиналната стойност и вид на смартфона за възможно най-дълго време.

Какви са ползите от оборудването на смартфона с калъф?

Двоумите се дали Ви е нужен калъф за смартфона и вярвате, че сте достатъчно внимателни, за да не го изпуснете? Тук ще изброим ползите от покупката на калъф и защо Вие трябва да сериозно да я обмислите. Винаги ще съществува шанса случайно смартфона Ви да падне. Дори не е задължително Вие да сте този, който го изпуска. При тези случаи калъфът ще бъде полезен и ще успее да поеме удара, но е важно да се отбележи, че той не винаги ще запази екрана и затова е най-сполучливо да инвестирате и в екранен протектор. Освен факта, че предпазва смартфона от инциденти и други видове механични наранявания, калъфът може да бъде идеално допълнение към Вашия стил на живот като изразявате себе си.

Samsung Galaxy Note 20 – описание на модела

Samsung Galaxy Note 20 има 6.7-инчов екран с Full HD резолюция и честота на опресняване от 60Hz. Galaxy Note 20 използва метал и стъкло с ново покритие на гърба, проектирано да сведе до минимум пръстовите отпечатъци и петна. Samsung обещава най-твърдото стъкло досега използвано на екран в смартфон. Galaxy Note 20 има 12MP основна камера, увеличена от 12MP ултра широка камера и 64MP телеобектив. Тази камера е в състояние на 3-кратно увеличение без загуби. Една разочароваща спецификация е, че Note 20 разполага само с 128 GB памет, без слот за microSD карта за увеличаване на капацитета. Ако искате повече място за съхранение, ще трябва да изберете по-скъпия Galaxy Note 20 Ultra. Една от характеристиките на модела от гамата Galaxy Note е S Pen, така че не е изненада, че Galaxy Note 20 въведе нови функции, водени от по-бързи времена на реакция. Galaxy Note 20 е съкратил латентността на S Pen до 26ms. Samsung обещава бързо зареждане, което може да доведе до 50% заряд за 30 минути, а Note 20 ще има батерия от 4300 mAh.