CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Samsung Galaxy Note 9 - Кейсове за Телефони

Филтри Свий
Модел на устройството 1123
×
Производител / серия 3
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Защо да защитите своя Samsung Galaxy Note 9

Представете си, че тъкмо сте се сдобили с новия Samsung Galaxy Note 9. Животът е прекрасен, а вие вече имате така мечтания телефон. Радвате се на огромния дисплей и на красивата му външност. Знаете, че сте искали точно този модел в продължение на месеци и сте оставили немалка сума пари, за да си го закупите. Вървите с гордо вдигната глава и изведнъж - КАМЪК. Спъвате се, падате, изпускате смартфона на земята и той се чупи на няколко места. Неприятен сценарий, нали? Ако не искате да ви се случи нещо такова, най-добре се запасете със защитни аксесоари за своя Samsung Galaxy Note 9, за да си спестите ненужни главоболия и огромни суми пари за поправка. В etuo ще откриете всичко нужно, за да се радвате на своето устройство за дълго време.

Какви видове кейсове предлагаме за Самсунг Галакси ноут 9

Независимо дали търсите класически силиконов калъф или си падате по по-екстравагантните визии, със сигурност ще се очаровате от асортимента в нашия онлайн магазин. Сайтът ни разполага с множество модели, а кейсовете за Samsung Galaxy Note 9 ще Ви оставят без дъх. Разгледайте кожените и дървените варианти, които биха Ви предали горско усещане и особен лукс. Пластмасовите, силиконовите и гравираните гърбове също не са за изпускане. Тези традиционни модели са изработени с невероятно внимание към детайла и биха се харесали на всеки, който обича обрания и изискан стил. С вълнение ще Ви предложим и здравите, удароустойчиви калъфи, с които няма как да сбъркате! Защитата никога не е била по-сигурна, а Вашият Samsung Galaxy Note 9 ще Ви бъде благодарен!

Защо да изберете силиконов калъф

Не искате да си взимате брониран калъф за Samsung Galaxy Note 9, защото Ви изглежда грубоват, а тези “флип” модели хич не са Ви по вкуса. Спокойно! На помощ идват добре познатите на всички силиконови гърбове. Тези кейсове са класически избор за много от клиентите и това не е случайно. Силиконовите калъфи са удобни и леки, не заемат място и са доста разнообразни като дизайни. Можете да изберете както напълно прозрачен вариант, така и по-цветен. В etuo обичаме разнообразието и затова Ви предлагаме калъфи с всякакви щампи, кристали, гравюри и надписи.

Защо да закупите от etuo.bg

Знаем, че сте се уморили от некоректни магазини, объркани поръчки и некачествени продукти. В etuo.bg всичко това е невъзможно, защото държим на отличното обслужване и на бързите доставки. Ние сме директен вносител, а стоките ни са 100% оригинални и с гаранция. Получете 10% отстъпка от цената на първата си поръчка, като се регистрирате за нула време. Доверете се на сигурността и ни позволете да Ви покажем, че отличното обслужване е възможно!