+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Samsung Galaxy S10 Plus

Кейсове за Samsung Galaxy S10 Plus


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 5G, Samsung Galaxy S10 Lite, Samsung Galaxy S10e, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Wood Case - череша - мандала>

Калъф за телефон Wood Case - череша - мандала

42,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Graver Case - сребърен>

Калъф за телефон Graver Case - сребърен

38,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Case - морско зелен>

Калъф за телефон Corko Case - морско зелен

40,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Case - тъмна череша>

Калъф за телефон Corko Case - тъмна череша

40,90 лв.
/ В наличност

 

 
 
Калъф за телефон Flip Fantastic - вълк>

Калъф за телефон Flip Fantastic - вълк

27,90 лв.
/ Няма на склад

Един от най-големите рискове, които съществуват за Вашия Samsung Galaxy S10 Plus е да го изпуснете. Това е много опасно, защото ще се повреди - може да изгасне напълно, а може просто да се пукне дисплеят и да можете да го използвате само за разговори и да не виждате нищо повече. Друг проблем може да си навлечете, ако неволно залеете смартфона с течност. Тогава също има голям риск от последваща невъзможност за използване на телефона.

Как да предпазите своя Samsung Galaxy S10 Plus

За да избегнем всички тези рискове, трябва просто да предпазим своя телефон, като му сложим калъф. Те ще помогнат, ако неволно го изпуснете или залеете. Калъфите са средството, което ще предотврати по-голям проблем при някоя от тези повреди. Тази негова функция е най-важната за всеки, който има Samsung Galaxy S10 Plus, защото устройството е скъпо и не всеки може да си го позволи. А ако сте успели да съберете пари, за да си го закупите, ще е много неприятно, ако му се случи нещо.

Какво прави удароустойчивите калъфи толкова надеждни

Кейсовете и гърбовете също са ефективни, въпреки че не обгръщат напълно телефона, както дървените и бронирани калъфи и тези тип тефтер и книга. Тези модели за Самсунг Галакси S10 Плюс са удароустойчиви. Те ще предпазят телефона не само при случайно изпускане, а и при по-силен удар. Тези калъфи са подходящи за хора с тежки професии, особено за строителите. За тях такъв кейс е просто задължителен, ако не искат на всеки два месеца да сменят телефона си.

Какви калъфи за Samsung Galaxy S10 Plus ще намерите в раздела

Разнообразието е голямо, като освен горните модели, които вече споменахме като удароустойчиви, можете да намерите и силиконови, TPU, кожени, гравирани и персонализирани по поръчка. Всички модели за Samsung Galaxy S10 Plus са оригинални и с интересни дизайни. Можете да измислите и Ваш уникално изглеждащ кейс, който можете да поръчате за себе си или за подарък на някой близък. Тези със снимка също са много популярни. Аксесоарите, които са направени специално за даден човек са много търсени, защото всеки се стреми да е оригинален и забележим.

Защо да поръчате онлайн от etuo.bg

В онлайн магазин Etuo можете да избирате от множество модели кейсове, които се поддържат като асортимент, а доставката ще бъде при Вас незабавно. Цените са достъпни, а качеството е на високо ниво. Просто се спрете на някой от многото модели за Samsung Galaxy Plus и направете своята поръчка. Ако имате затруднения, можете да се свържете с екипа и те ще Ви помогнат.