CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Samsung Galaxy S20 - Кейсове за Телефони

Кейсове за Samsung Galaxy S20


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy S20 Plus, Samsung Galaxy S20 Ultra, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
Модел на устройството 1123
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да осигурите добра защита на своя Samsung Galaxy S20

Ако Вашият любим модел смартфон е Самсунг Галакси S20, сигурно бихте направили всичко възможно, за да го предпазите и да му се радвате по-дълго време. Цената му хич не е малка и затова ще бъде много неприятно, ако го изпуснете или намокрите. За да сте сигурни, че нищо няма да му се случи, можете да му направите застраховка, но ако не Ви се дава всеки месец определена сума, можете просто да инвестирате в хубав калъф. Той ще обхване телефона Ви и няма как да спукате дисплея или да ожулите ръбовете, докато го носите в чантата или джоба си.

Кейсовете са много хубави, освен че са полезни за запазване на външния вид на Вашия телефон. За по-сигурно не носете остри предмети в джобовете си, ако Samsung Galaxy S20 е там, особено ако гръбчето Ви е кожено. Те са едни от най-предпочитаните от мъжете, но ако ги експлоатирате прекомерно, много бързо ще се разкъсат и повредят.

Какви видове калъфи ще намерите за Samsung Galaxy S20

Има голямо разнообразие от такива аксесоари, от които можете да избирате. Наличните в онлайн магазин etuo.bg са силиконови, TPU, флип, прозрачни, персонализирани, с блясък, алуминиеви, дървени, удароустойчиви, книга, пластмасови. Освен тях, по поръчка можете да получите специални блестящи модели или гравирани с името или инициалите на някого.

Това е много хубаво предложение за подарък за Вашия Samsung Galaxy S20 или ако искате да оставите спомен за някого, по случай някое тържество. Тук можете сами да измисляте модели на своите калъфи, а екипът на etuo ще ги изработи и ще ги получите с бърза доставка на достъпни цени.

Защо е важно кейсовете да са висококачествени

На пазара в момента има много продукти с изключително ниско качество, които не биха предпазили смартфона Ви изобщо. Те ще се скъсат само за ден-два и няма да си заслужава изобщо инвестицията в тях. Затова заложете на модели и фирми, които са се доказали в направата на калъфи за Samsung Galaxy S20, за да не останете разочаровани след това, че сте дали пари на вятъра. Колкото по-високо качество има калъфът, толкова повече време ще можете да го ползвате без да се ожули, скъса или промени цвета си. Ще си е все така хубав, както в деня, в който сте го получили.

Защо да поръчате от etuo

Това е онлайн магазин, който е спечелил доверието на клиентите и затова те го препоръчват и на свои приятели и познати. Качеството на всички калъфи за Samsung Galaxy S20 е високо, а поръчките са изпратени коректно и бързо. Любезното отношение на служителите и помощта, която оказват на клиентите също е сред плюсовете на сайта.