+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за смартфони Samsung Galaxy S20 FE

Кейсове за Samsung Galaxy S20 FE


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Plus, Samsung Galaxy S20 Ultra, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Wood Case - череша - мандала>

Калъф за телефон Wood Case - череша - мандала

37,90 лв.
/ Няма на склад
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Graver Case - сребърен>

Калъф за телефон Graver Case - сребърен

34,30 лв.
/ Няма на склад
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Case - морско зелен>

Калъф за телефон Corko Case - морско зелен

35,90 лв.
/ Няма на склад
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Graver Case - сребро - компас>

Калъф за телефон Graver Case - сребро - компас

37,30 лв.
/ Няма на склад
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Case - тъмна череша>

Калъф за телефон Corko Case - тъмна череша

35,90 лв.
/ Няма на склад
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Leather Case - сив - молец>

Калъф за телефон Leather Case - сив - молец

38,90 лв.
/ Няма на склад

 

 
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Leather Case - черно - Wolf Mountain>

Калъф за телефон Leather Case - черно - Wolf Mountain

38,90 лв.
/ Няма на склад

Ефективна защита за Samsung Galaxy S20 FE

Осигурете нужната защита на своя Samsung Galaxy S20 FE като изберете от многобройните аксесоари, които нашият онлайн магазин предлага. Едни от най-популярните ни продукти са нашите калъфи, които са изработени от висококачествени материали и предлагат ефективна защита при най-различни механични наранявания. Оборудвайте смартфона си с калъф и се радвайте на неговия атрактивен вид за възможно най-дълго време. Ние сме се запазили с огромно разнообразие от видове калъфи с различни дизайни, така че не само да защитите устройството си, но и да притежавате стилен аксесоар.

Предимствата от закупуването на калъф

Закупете калъф от нас и се насладете на тези основни предимства, с които той ще дойде да Ви предложи по-лесно ежедневие. Ние силно препоръчваме на клиентите ни да закупят калъф, защото без него шансовете сериозно да нараните смартфона си изключително високи. Нашите калъфи не само ще защитят външния вид на устройството, но в случай, че го изпуснете на земята, той ще поеме ефективно шока от удара. По този начин ценните вътрешни компоненти ще останат непокътнати и устройството ще функционира както обикновено. Най-голямото предимство на това да оборудвате смартфона си с калъф е, че като го предпазите и не го нараните, Вие ще запазите неговата оригинална стойност, което означава, че можете да го препродадете или пък замените за по-добър модел в бъдеще.

Samsung Galaxy S20 FE – спецификации на модела

Samsung Galaxy S20 FE ще се предлага с 6,5-инчов дисплей, работещ с резолюция 2400 x 1080 пиксела. Има и максимална честота на опресняване от 120Hz. Около задната част на смартфона ще има 12MP + 12MP + 8MP камера с тройна леща, а пък отпред разполага с 32MP селфи камера. Батерията има приличен капацитет от 4500 mAh и има поддръжка за безжично зареждане. Предстоящото устройство ще използва процесора Snapdragon 865 за своя 5G модел и собствения процесор Exynos 990 на Samsung за 4G варианта. Спрямо дизайн Galaxy S20 FE ще има подчертан правоъгълен модул на камерата отзад - като серията S20 и серията Note 20 - и ще има 3,3 мм предна дупка за предната камера. Galaxy S20 Fan Edition идва с размери от 161 x 73 x 8 mm - приблизително със същия размер като Galaxy S20 +.