CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Samsung Galaxy S20 Plus - Кейсове за Телефони

Кейсове за Samsung Galaxy S20 Plus


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy S20 Ultra, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
Модел на устройството 1094
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Смартфоните са вещи, които са важни и без които не можем, но понякога правим глупави и необмислени неща с тях и ги повреждаме. Според проучване, почти половината от всички собственици на смартфони Samsung Galaxy S20 Plus са ги губили, открадвали са им ги или са били повреждани.

Как да изберете калъф за Samsung Galaxy S20 Plus

Защитата с калъф е единственото решение за собствениците на смартфони. С подходящите кейсове можете напълно да защитите телефона си от повреда. Тези аксесоари за Samsung Galaxy S20 Plus имат и недостатъци, като един от основните е, че скриват готините аспекти на дизайна на телефона. Но винаги можете да изберете забележителен модел, който да Ви отличава. Ако не сте много внимателни, един случай без гръбче на телефона и той може да бъде повреден завинаги. Калъфите за Samsung Galaxy S20 Plus, които предлагат най-добрата защита, могат да бъдат скъпи.

Това не е плюс за тях, особено след като обикновено трябва да купувате нов всеки път, когато си вземете нов модел телефон. Но в etuo можете да намерите всякакви видове калъфи и то на достъпни цени. Вариантите за Самсунг Галакси С20 Плюс са наистина разнообразни. Има прозрачни, силиконови, които няма да прикриват дизайна на смартфона, TPU, флип и такива, които са удароустойчиви. В момента се предлагат и специални дървени персонализирани решения тип книга. По поръчка можете да се сдобиете с гравирани аксесоари от онлайн магазин Etuo.bg.

Кой калъф за Samsung Galaxy S20 Plus отговаря на Вашите нужди

Кейсът за смартфон също може да осигури известна защита, ако изпуснете телефона си. От падането без кейс лесно може да се повреди камерата на смартфона и да се счупи. Алуминиевите и бронирани модели са създадени специално за тази цел. Има няколко водоустойчиви варианта на пазара за смартфони, но дори и най-обикновените пластмасови решения ще Ви осигурят минималната защита, която да предпази устройството от водата или разлятата бира, както и при падане. Кожените калъфи ще Ви предпазят също, а дори и дизайнът им е по-интересен. За да сте забележими, можете да изберете такъв с блясък.

Защо да се доверите на etuo

Да се спрете на някакъв модел за Samsung Galaxy S20 Plus, за да предпазите телефона си, не е достатъчно. Трябва да сте внимателни при избора на онлайн магазин, защото в последно време има много некачествени продукти, за които само ще дадете известна сума пари, а те няма да предпазят устройството. Etuo е място, където качеството е на високо ниво, а цените достъпни. Разнообразието от варианти ще Ви помогне да се спрете на Вашия.