+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Samsung Galaxy S20 Ultra

Кейсове за Samsung Galaxy S20 Ultra


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy S20 Plus, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Wood Case - череша - мандала>

Калъф за телефон Wood Case - череша - мандала

42,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Case - тъмна череша>

Калъф за телефон Corko Case - тъмна череша

40,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Case - морско зелен>

Калъф за телефон Corko Case - морско зелен

40,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Graver Case - сребърен>

Калъф за телефон Graver Case - сребърен

38,90 лв.
/ В наличност

 

 

Защо е важно да предпазите своя Samsung Galaxy S20 Ultra

Съвременните смартфони обикновено включват устойчиви на надраскване и удари екрани, направени от специално стъкло. Тези екрани обаче не са неразрушими, така че може да помислите за поставяне на протектор на екрана или калъф изцяло за Вашия Samsung Galaxy S20 Ultra. По този начин Вашите ключове няма да надраскат екрана на смартфона, когато той е в джоба или дамската Ви чанта, защото кейсовете предпазват.

Много по-лесно и по-евтино е да замените калъфа на телефона, отколкото целия смартфон. Освен това много модели имат маслоустойчиво покритие, което помага за намаляване на пръстовите отпечатъци и зацапвания, а други са бронирани и удароустойчиви.

Кои калъфи са най-надеждни за Самсунг Галакси S20 Ултра

Размерът на смартфоните е едновременно благословия и проклятие. Въпреки че телефонът Ви удобно се побира в джобовете, той лесно може да падне от тях. По същия начин намирането на място на бюрото Ви, за да оставите телефона, може да не е проблем, но лесно можете да го бутнете или залеете с кафе или вода. Затова защитата с калъф е толкова важна.

Какво прави удароустойчивите модели за Samsung Galaxy S20 Ultra толкова надеждни

Калъфът за Samsung Galaxy S20 Ultra може да Ви помогне да защитите смартфона си от този тип инциденти. Има много различни видове кейсове и гръбчета с различни нива на защита, които отговарят на Вашите специфични нужди. Например те предпазват страните, където се получава най-често удар. Моделите тип книга затварят целия телефон и често включват протектор на екрана. Можете дори да намерите решения с вградени батерии, които осигуряват допълнително захранване, когато вградената батерия на Вашия смартфон падне.

Защо да поръчате онлайн от etuo.bg

Онлайн магазин Etuo предлага висококачествени кейсове за Samsung Galaxy S20 Ultra с разнообразни варианти - прозрачни, силиконови, пластмасови, дървени, алуминиеви, кожени, блестящи, TPU, флип и още много други. Можете по поръчка да създадете и свой уникален персонализиран дизайн на гравиран модел, който да подарите на близък човек. Ако искате да Ви забелязват, изберете калъф с блясък, който ще Ви направи звезда.

Най-важното за всеки аксесоар за Samsung Galaxy Ultra обаче е да има високо качество. А в този онлайн магазин, то е на високо ниво и е доказано с времето. Цените са достъпни, а поръчките се изпълняват изключително бързо.