CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Samsung Galaxy S21 FE 5G - Кейсове за Телефони

Кейсове за Samsung Galaxy S21 FE 5G


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 Plus, Samsung Galaxy S21 Ultra, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
Модел на устройството 1094
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Калъфите за телефони са отличен начин да защитите или добавите стил и персонализиране към вашия Galaxy S21 FE 5G. При избора на такъв аксесоар има различни опции. Трябва да знаете кои са важните аспекти, за да вземете правилно решение..

Как да изберем калъф за Galaxy S21 FE 5G

Изборът за предпазване на Galaxy S21 FE 5G може да изглежда лесен, докато не видите разнообразието от всички видове материали и стилове. Основната опция за решение е дали искате кейс за стил, или защита за вашия Galaxy S21 FE 5G. След като разберете за какво искате да ви служи протекторът е по-лесно да решите кой материал и вид са най-подходящи за вашите нужди.

Стил срещу защита на вашия Galaxy S21 FE 5G

Най-честата причина да поставите калъф на вашия Galaxy S21 FE 5G е да го защитите. Въпреки това може би искате да добавите стил към вашето устройство. Някои апарати са толкова хлъзгави, че е необходим кейс за телефон, за да ги държите сигурно в ръцете си, без да ги изпускате. За да защитите напълно своя Galaxy S21 FE 5G, най-добре е да изберете качествени кейсове, които са направени с най-добрите материали, с необходимата дебелина, за да защитят телефона ви. Ако искате само да добавите някакъв стил, тогава материалите може да нямат толкова голямо значение, но също така не искате това да ограничава функционалността.

Кои материали са най-добри за защита на Galaxy S21 FE 5G

Твърдите пластмасови калъфи или други, изработени от твърд материал, обикновено не предпазват смартфона при падане, но могат да защитят от надраскване. Недостатъкът на твърдите пластмасови протектори е, че те не абсорбират голяма част от удара, който може да причини повреда на вашия Galaxy S21 FE 5G. Ако е прозрачна твърда пластмаса, като тези, които показват дизайна на телефона, докато е покрит, те са склонни да събират прах и частици между телефона и пластмасата. Гъвкави TPU (гъвкави пластмасови, подобни на каучук) калъфи или други, изработени от по-мек материал могат да абсорбират много повече ударите, тъй като гумата може да се компресира. Недостатъкът на по-меките калъфи е, че могат да се деформират твърде много от по-силен удар.

Ако искате най-добрата цялостна защита изберете модел, направен от твърда пластмаса отвън и TPU отвътре, но само TPU обикновено е достатъчно добър за повечето ситуации.

Други функции на калъфа за Galaxy S21 FE 5G, които да търсите

Текстурата на кейса за Galaxy S21 FE 5G понякога може да определи дали ще бъде по-лесно да го държите сигурно в ръката си. Обикновено твърдите пластмасови кейсове имат по-хлъзгави гръбчета, които могат да се плъзгат повече от ръцете. Калъфите за Galaxy S21 FE 5G могат да добавят допълнителни предимства, освен че защитават вашето устройство.

Някои модели могат да зареждат телефона ви, докато е прикрепен към кейса. Други варианти с дизайн на фолио добавят известна предна защита, когато се използват. Флип калъфите също са чудесни за съхранение на вашите кредитни карти. Тези функции не са непременно необходими, но всеки вид защита помага. Водоустойчивите варианти също са добри, ако сте склонни да намокрите телефона си. Дори ако телефонът е водоустойчив винаги е добре да намалите всички шансове, тъй като хидроизолацията на смартфоните може да се влоши с времето.

Кой кейс за Galaxy S21 FE 5G да изберете

Разнообразието е голямо и затова е добре да знаете какво да очаквате от всеки от моделите:

  • - Кейс от каучук (TPU/силикон): Този вариант има тънък профил и противоплъзгаща матова повърхност. Има "Технология на въздушната възглавница" за защита от удар. Този кейс е с мека подплата и твърда пластмасова обвивка, с мек силикон от външната страна.
  • - Твърди калъфи: Те са изработени така, че да абсорбират ударите. Материалът е синтетичен каучук и твърда пластмаса. Този кейс е тънък и компактен, като същевременно осигурява защита. Двуслоен дизайн с TPU отвътре и твърда пластмаса отвън за допълнителна защита. Има капаци на портовете, за да блокират попадането на мръсотия, прах и мъх в порта за зареждане. Този модел е с удобно захващане, с 3D текстура на гърба и повдигнати рамки за защита на екрана. Той е със страхотна защита от падане и има вградена стойка за гледане на филми със свободни ръце.
  • - Прозрачни модели: Тези варианти са изцяло изработен от TPU. Кристално чисти, с повдигнати рамки за допълнителна защита.
  • - Протектор тип портфейл: Двуслоен дизайн с TPU отвътре и твърда пластмаса отвън за допълнителна защита. Слотът за карти побира до две – три. Този калъф е изработен от кожа и TPU и може да служи като стойка. Може да държи освен карти и малко пари.
  • - Стилизирани: Това са прозрачни TPU и твърди пластмасови кейсове с дизайн на цветя на гърба или с други различни принтове. Имат повдигнати ръбове за допълнителна защита.

Най-важното е да изберете своя кейс така, че да отговаря най-много на вашия начин на живот.