Калъфи за Samsung Galaxy S21 Plus

Кейсове за Samsung Galaxy S21 Plus


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 FE 5G, Samsung Galaxy S21 Ultra, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

Филтри Свий
модел на устройството 1102
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя своя Samsung Galaxy S21 Plus?

Искате аксесоар, който е стилен? Искате аксесоар, който да защити вида на телефона Ви? Попаднали сте на правилното място, защото нашият онлайн магазин предлага огромен избор от стилни и качествени аксесоари за смартфони. Препоръчваме Ви да разгледате селекцията ни от кейсове за Samsung Galaxy S21 Plus. Сред тях ще откриете разнообразие от видове и дизайни, включително и кейсове от кожа, дърво, пластмаса и силикон. Предлагаме Ви и широка гама от тематични кейсове за най-различни поводи. Да не забравим, че имате възможността Вие самите да създадете свой собствен калъф, който идеално ще пасне на стила Ви.

Какви са предимствата като закупя кейс от etuo.bg?

Ние от etuo.bg се гордеем с качеството и широката гама от аксесоари, които предлагаме. В случай, че не останете доволни, имате 30 дни да върнете продукта. Ние държим всеки наш клиент да остане доволен със закупения аксесоар. Калъфите ни са изработени от многокачествени материали и обещават да предпазят смартфона Ви от механични наранявания и драскотини, които могат да го повредят и загрозят външния му вид. Изберете кейс от категориите хибридни или бронирани и осигурете максимална защита на устройството. Тези видове калъфи са по-обемисти на вид, но са изключително издръжливи и ще поемат и най-тежкия удар.

Samsung Galaxy S21 Plus – спецификации на модела

Никога повече не пропускайте перфектната снимка. Запознайте се с Samsung Galaxy S21 + 5G. Създаден да революционизира видеото и фотографията, с извън кинематографична 8K резолюция, така че можете да снимате епични снимки направо от видеоклипа. Има всичко, което бихте искали: 64MP основна камера, ултра-бърз процесор и масивна батерия. Неговият 6,7-инчов Infinity-O дисплей идва с всичките екстри, за да получите най-гладкото и ясно изживяване – 120Hz честота на опресняване, Eye Comfort Shield и Dynamic AMOLED 2X. Интелигентната батерия на Galaxy S21 + 5G с мощност от 4800 mAh Ви позволява да прекарвате целия ден на телефона си без притеснения, че ще му падне заряда.