Калъфи за Samsung Galaxy S4

Кейсове за Samsung Galaxy S4


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Samsung Galaxy S4 Mini, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да изберете кейс за Вашия Samsung Galaxy S4

Избирането на кейс за Вашия Samsung Galaxy S4 никога не е било по-лесно колкото с etuo. Ние Ви предлагаме широка гама от продукти, с които да предпазите своя телефон от удари и изпускания. Едновременно с това, ще бъдете уникални с красивите ни дизайни. Позволете на Вашия Самсунг Галакси ес 4 да изглежда още по-стилно с нашите кейсове.

За да поръчате перфектния за Вас модел, е нужно да следвате няколко прости стъпки:

 • Филтрирайте опциите в раздел “калъфи за телефони и таблети”, така че да отговарят за Вашия смартфон;
 • Разгледайте различните видове кейсове и помислете кой дизайн ще бъде най-подходящ за Вашия Samsung Galaxy S4;
 • Прочетете характеристиките на стоките, които са Ви заинтригували и направете финалния си избор;
 • Отидете в пазарната Ви количка и поръчайте своя мечтан модел за Samsung Galaxy S4.

Какви видове калъфи ще намерите на etuo.bg

Etuo.bg е онлайн магазин, който доставя всякакви видове аксесоари за мобилни устройства. Артикулите, които можете да видите в сайта, са оригинални и висококачествени, а дизайните на кейсовете са просто невероятни.

Ето на какви видове калъфи ще се натъкнете в сайта:

 • дървени;
 • кожени;
 • силиконови;
 • с гравирани и с прозрачни гърбове;
 • бронрани и удароустойчиви;
 • пластмасови;
 • други.

Кои са най-популярните кейсове за Самсунг

Самсунг е водеща световна марка за мобилни устройства. Телефоните от този клас са модерни, функционални и удобни. На пазара можете да откриете най-различни дизайни на калъфи за марката, но не всички са предпочитани. На първо място в класацията за най-популярни кейсове са силиконовите и пластмасовите модели, които се открояват с разнообразни шарки в различни мотиви и с лесното поставяне върху устройството. Следващи са противоударните и затворените калъфи тип “книга”, които биха осигурили отлична защита за Вашия Samsung Galaxy S4 или за някой друг модел от бранда. Третото място заемат всички гравирани гърбове в по-семпли цветове, които биха били открояващи се и едновременно с това - ненатрапващи се. В etuo.bg предлагаме всички гореизбрени видове калъфи на ниски цени. Не се колебайте и поръчайте от нас, за да сте в крак с модата!

Защо да закупите от etuo

Нашият екип вярва, че отличното обслужване е възможно и затова правим всичко възможно, за да покажем на клиентите си, че са приоритетни за нас. Etuo Ви предлага безплатна доставка на поръчки над 50 лева и Ви осигурява ефикасна защита на пратката, за да можете да я получите невредима. Работим с куриерска фирма “Еконт” и доставяме бързо в цялата страна. Нашият онлайн магазин е сертифициран за качество и очаква Вашите поръчки.