CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Samsung Galaxy S6 - Кейсове за Телефони

Кейсове за Samsung Galaxy S6


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Samsung Galaxy S6 Edge, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

Филтри Свий
Модел на устройството 1123
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазите Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 е модерен смартфон от 2015 година. Телефонът впечатлява с изисканата си визия и с функционалността си. Въпреки че Samsung Galaxy S6 e много красив модел и със сигурност ще искате да го покажете пред света, ние Ви препоръчваме да се снабдите с предпазни аксесоари, които да предотвратят счупване или надраскване на устройството. Най-добрият начин да защитите своя смартфон е да си вземете подходящ калъф и предпазител за дисплея, с които ще сведете риска от повреда до минимум. В etuo.bg ще откриете всичко, което Ви трябва, за да запазите своя Samsung Galaxy S6.

Какви кейсове ще намерите в раздела

В раздел “калъфи за смартфони и таблети” можете да откриете широка гама от стоки, както за Самсунг Галакси ес 6, така и за много други модели и марки. Etuo предлага на своите клиенти силиконови и пластмасови гърбове, чиито дизайни и цветни шарки биха впечатлили всеки, който търси нещо закачливо и добре изглеждащо. Дървените и кожените кейсове също са предпочитана опция, защото не са натрапчиви, предпазват добре телефона и в същото време внасят лукс във визията на устройството. Ако искате нещо още по-отличаващо се, можете да разгледате гравираните кейсове и тези с брокат. Тези невероятни модели са изпипани до най-малкия детайл и без съмнение ще Ви радват окото за дълго време. Etuo разполага и с удароустойчиви калъфи, с които защитата на Вашия Samsung Galaxy S6 е гарантирана. “Флип” кейсовете, моделите тип “книга” и бронираните гърбове спадат към тази категория. Освен, че предпазват отлично телефона Ви, те са много удобни и имат нестандартна визия. Всички модели от etuo са с високо ка

Защо силиконовите калъфи са толкова популярни

Силиконовите калъфи са най-разпространеният вид кейсове. Тези модели са лесни за обработка и щамповане и са удобни за поставяне. Те предотвратяват опасността от плъзгане на телефона по гладки повърхности и го правят много по-лесен за използване. Оригиналните дизайни на силиконовите гърбове са стилни и многообразни и затова са доста популярни. Те осигуряват добра защита на мобилното Ви устройство и прилепват плътно към гърба му. Можете да откриете прозрачни модели, цветни, с картинка, с надпис или послание и други.

Защо да закупите от etuo.bg

Нашият онлайн магазин обича да прави клиентите си щастливи. Ние Ви предоставяме оригинални продукти с гаранция и Ви обещаваме отлично обслужване. В etuo.bg ще получите безплатна доставка за поръчки над 50 лева. Доставяме бързо и държим на коректността. Изберете нас, защото няма да Ви разочароваме!