+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021)

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Когато за първи път купуваме нашия телефон или таблет, първото нещо, което правим, е да купуваме калъф за него. Някои хора искат защита, други пък искат устройствата им да изглеждат различно.

Кога задължително трябва да закупите калъф за Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021)

Това е препоръчително, но все пак има случаи, когато е почти задължително да подсигурите устройството си с калъф, за да не се счупи. Ако сте много непохватни и изпускате устройството си често, вземете си калъф, за да се предпазите от изпускане и разбиване на това скъпо устройство. Но имайте предвид, че не всички видове могат да предпазят вашето устройство от падане. Обикновено тънките и твърди калъфи могат да предотвратят надраскване, но не могат да предпазят устройството ви от удара при изпускане. Само меките материали поемат енергията на удара. Калъфите, които покриват само гърба, също няма да ви помогнат, когато устройството ви падне с екрана надолу. Така че изводът тук е, че освен ако не използвате правилния корпус, който може да абсорбира ударите и да покрие предната част, защитата, която получавате, вероятно е само срещу външни драскотини. Кой обича драскотини? Никой. Говорейки за драскотини, понякога поставяме нашите устройства заедно с други вещи в нашите джобове или чанти, при предмети с остри ръбове като ключове, които могат да надраскат тялото и екрана на устройството. Това е особено вярно за корпуса му, тъй като не е устойчив на надраскване. Е, вероятно няма да се откроите в тълпата, ако използвате същия модел таблет като другите. Не се притеснявайте, проблемът е решен с калъфи, тъй като те могат да отразяват вашата идентичност и вкус. Ако дизайнът на таблета Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) е обикновен, може да искате да го покриете с кейс, който има по-отличителен дизайн.

Някои случаи могат да осигурят допълнителна функционалност за вашето устройство. Има модели с клавиатура, стойки, държачи и много други аксесоари, които ще улеснят използването на таблета Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021). Ако надстройвате устройствата си много често, може да продадете стария си модел. Едно ненадраскано, добре поддържано устройство ще има по-добра стойност при препродажба. Ако планирате да използвате устройството си дълго време, най-вероятно е, когато искате да го продадете, цената да е доста ниска. В този случай външните драскотини вероятно няма да бъдат фактор в цената на препродажба.

Митове за калъфите за таблети

Има някои неща, които хората са си направили като изводи по един или друг случай. Това далеч не е така. Ето и какви са те:

    1.
  • Няма много разнообразни дизайни - Дизайнерите прекарват дни и седмици наред, за да решат външния вид, материала, усещането в ръката и начините на производство на устройствата. Упоритата работа зад всеки модел е невъобразима и затова има много варианти, от които да избирате не само за телефоните, но и за таблетите си.
  • 2.
  • Прави устройството много обемно - Има и такива модели, които прибавят към големината на таблета, но ако това е проблем за вас, на пазара има достатъчно варианти, които са тънки и леки.
  • 3.
  • Калъфите за таблети са с висока цена - Знаем, че обикновено евтините неща невинаги са добри, но сега разнообразието от кейсове е толкова голямо, че компаниите се опитват да се съревновават помежду си. Поради тази причина можете да разгледате доста модели с добро качество и на достъпни цени. Един от тези онлайн магазини е etuo. В него можете да намерите доста интересни предложения, които да защитят вашия таблет Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) и да му придадат стил.
  • 4.
  • Устройството е достатъчно здраво и не се нуждае от калъф и предпазване - През годините издръжливостта на устройствата се подобрява, тъй като потребителите държат на това, а производителите се старят да го предложат. За по-добри устройства екранът обикновено е покрит с Corning Gorilla Glass, което трудно може да бъде надраскано дори при мъчение – буквално. Независимо от какъв материал е изработен таблета, той има своите слаби места и затова нуждата от калъф е винаги на първо място.

Драскотините са точно толкова неприятни, колкото и спуканият дисплей, затова не правете компромиси със своето устройство и му сложете добър протектор и на екрана и на задния капак.

Защо да изберете онлайн магазин etuo

На сайта etuo.bg можете да намерите доста разнообразни аксесоари и протектори за вашите смартфони, таблети и други устройства. Каталогът постоянно се обновява, като се добавят новите модели, а качеството на марките, които можете да намерите в онлайн магазина, са на доста високо ниво. Достъпните цени удовлетворяват клиентите и те правят чести поръчки. Доставките не отнемат повече от ден – два, а продуктът който получавате е същият като от снимките в сайта.