Калъфи за Samsung Galaxy Tab S7

Кейсове за Samsung Galaxy Tab S7


?

Как да проверя модела на телефона?

Таблет Samsung Galaxy Tab S7 FE, Samsung Galaxy Tab S7 Plus, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя вида на своя Samsung Galaxy Tab S7?

Разглеждайки нашия уебсайт, ще откриете най-различни аксесоари, които ще осигурят нужната защита на таблета Ви. Едни от най-популярните ни продукти са нашите калъфи, които не само защитават ефективно таблета, но и идват с много стилни дизайни. Независимо от кой изберете, всеки един от тях е изработен от многокачествени материали и са изключително издръжливи, така че външния вид на устройството да остане непокътнат в случай на механични наранявания. Не чакайте да нараните таблета си и да трябва да инвестирате в неговия ремонт, а се запасете с един от нашите калъфи днес!

Предимствата от закупуването на калъф?

Както вече отбелязахме калъфите са ефективни в предпазването на вида на таблета Ви, което е основното им предимства, и затова ние силно препоръчваме на клиентите си да оборудват устройството си с калъф. Друго предимство на калъфите ни е, че поради висококачествените материали, от които те са изработени, Вие можете да разчитате на тях да поемат шока от удара при падания върху твърди повърхности. По този начин те ще предпазят и ценните вътрешни компоненти на устройството, така че да функционира както обикновено. Нека речем, че гърбът на таблета Ви е надраскан и той е загубил своя елегантен вид, като изберете да закупите калъф, Вие имате избора от разнообразни дизайни, които могат да вдъхнат нов живот на таблета.

Samsung Galaxy Tab S7 – спецификации на модела

Работете и играйте на ултра гладкия 120Hz дисплей, захранва се от нашия най-мощен чипсет. Радвайте се на подобен на компютър опит с щракването на клавиатура или използвайте S Pen с ниска латентност, за да пишете, както никога досега. Потапящо изживяване на таблета, променящо начина, по който работите и играете. Мобилната платформа Qualcomm Snapdragon 865 Plus е пробив в мощността на обработката. Интуитивният и интелигентният чипсет е изключително бърз и мощен, с минимално изоставане, така че може да работи с интензивни игри и многозадачност с лекота. Най-голямата батерия в Galaxy Tab от 10 090 mAh е създадена, за да продължи. Дори и след всичко това, не е нужно да изключвате захранването. Захранвайте и продължете с бързо зареждане, най-бързото зарядно за таблети.