+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Кейсове за Samsung Galaxy Tab S7 FE

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Таблетите Samsung Galaxy Tab S7 FE са с големина на дисплея от 12,4”, което е много голяма площ, чиято горна част е покрита със закалено стъкло. Това прави устройството много податливо на счупвания, особено при леки съприкосновения с повърхности като керамика, метал, бетон. Ето защо, още след покупката, таблетът трябва да бъде защитен с подходящи калъфи, за отделните видове на които ще поговорим по-долу и ще видим как правилно да осигурим надеждна протекция на новото си устройство. Ще разберете още защо е по-добре да се доверите на онлайн магазин Etuo.bg

Как да защитите своя Samsung Galaxy Tab S7 FE

Съвременните калъфи за Самсунг Галакси Таб С7 Фе могат да предоставят пълна или частична защита. В първия случай протекцията е цялостна, а във втория - само на гърба и страничната рамка. Обикновено, с оглед на голямата площ на дисплея, препоръчително е защитата да е пълна, освен ако вероятностите за счупване на стъклената част са максимално ниски.

Ако все пак предпочетете да използвате калъфи за частична защита на задния капак на Samsung Galaxy Tab S7 FE, за предпазване на дисплея от счупване, можете да поставите допълнителен стъклен протектор. Той представлява парче тънко стъкло, изрязано по размерите на екрана. На него е нанесено специално лепило, позволяващо залепването му директно върху стъклената част. Разбира се, с времето, ако решите да го махнете, това е напълно възможно и по никакъв начин няма да остави никакви следи.

Какви кейсове за таблети предлага etuo

Голямото разнообразие от калъфи за Samsung Galaxy Tab S7 FE би объркало повечето наши потребители, поради липсата на някаква структура. Ние обаче знаем това и сме се погрижили изпитващите трудности с избора хора да са все по-малко. За целта в онлайн магазин Etuo ще откриете следните видове кейсове за смартфони и таблети:

  • - Гръбчета - подобни аксесоари осигуряват частична протекция, защитавайки само задната част на корпуса. Те са много предпочитани от повечето наши клиенти, тъй като са цветни и позволяват избора на любимия цвят или комбинацията с облеклото. От друга страна тези калъфи за Samsung Galaxy Tab S7 FE са изключително надеждни, модерни и качествени, не изискват голяма поддръжка и позволяват проектирането на графичен елемент, който клиентът може сам да си избере;
  • - Универсални - не са проектирани за конкретен модел таблет, като Samsung Galaxy Tab S7 FE, но са предназначени за неговата големина. Така всъщност универсалните калъфи позволяват използването им от различни модели таблети, но условието е при избора да се съобрази големината на екрана. Някои от тях се трансформират в удобна хоризонтална стойка за комфортното гледане на филми и клипове;
  • - Флип - подобни калъфи за Samsung Galaxy Tab S7 FE приличат на луксозна и елегантно подвързана книга, осигуряваща пълна защита на устройството. Подвижното капаче обаче не се мести встрани, като книгата, а пада надолу. Въпреки това флипът също позволява удобното гледане на любимите клипове, изглежда страхотно и може да се комбинира и с по-официално облекло.

Защо да изберете калъф тип книга

Казва се така, защото, когато таблетът Samsung Galaxy Tab S7 FE е поставен в калъфа, той наподобява голям луксозен тефтер или по-скоро книга. Приликата още повече се засилва, когато бъде отворен, защото подвижната част трябва да се премести встрани, по аналогия с отварянето на книга. Също, в подвижната част на аксесоара, са предвидени отделения за поставяне на документи, кредитни или дебитни карти.

Тези калъфи за Samsung Galaxy Tab S7 FE са много модерни, качествени и надеждни, когато става дума за осигуряване на пълна защита на таблета. Имат здрава магнитна или друг вид закопчалка, която няма да позволи неволното разкопчаване и падане на устройството. Този вид аксесоари за Samsung Galaxy Tab S7 FE също са цветни и позволяват да изберете желания нюанс, според предпочитанията си. Бързо се трансформират, здрави са и са подходящи за различни случаи, без значение дали сте на делова среща, на служебно мероприятие или в местното кафене. Тези кейсове са много предпочитани и функционални.

Защо да ни се доверите

Онлайн магазин Etuo.bg е с амбиция да предлага най-високо качество на калъфите за Samsung Galaxy Tab S7 FE на възможно най-евтини цени и с професионално обслужване. За целта ние подбираме партньорите си по специални изисквания и критерии, така че да гарантираме голямо разнообразие от цветове, видове и функционалности. Едновременно, постоянно променяме работната си система, така че да е максимално ефективна, бърза и адекватна на клиентските заявки. За постигането на целта, периодично подлагаме екипа си на опреснителни изпити и посещение на тематични вътрефирмени курсове.

Уеб-платформата ни е много добре структурирана, така че навигацията из менютата и откриването на търсения продукт да е интуитивно, а функционалната търсачка ще помогне за това. За да се възползвате и Вие, просто ни посетете, разгледайте продуктите ни и при нужда от помощ, свържете се с нас! Очакваме Ви!