+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Samsung Galaxy Tab S8 Plus

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Със своя великолепен 12,4-инчов, 120Hz дисплей, процесор Snapdragon 8 Gen 1 и бързо зареждане от 45 W, новият Samsung Galaxy Tab S8 Plus е просто зашеметяващ, независимо дали ще изберете вариант в сребристо, графит, или розово злато. Можете да вземете вашия нов таблет, където и да отидете. Дори и да планирате предимно да го използвате у дома, струва си да инвестирате в защитен калъф. Така ще го предпазите от драскотини, удари и изпускания. Вече има някои страхотни кейсове, налични за Samsung Galaxy Tab S8 Plus, като постоянно се добавят нови предложения. Разгледайте каталога ни с най-добрите калъфи за Samsung Galaxy Tab S8 Plus в Етуо – вашият нов калъф е в него.

Кои са най-добрите предложения за предпазни гръбчета

Заедно със серията смартфони Galaxy S22, Samsung обяви и най-новата си гама таблети, започвайки с Galaxy Tab S8 като най-достъпната опция. И макар, че през годините iPad на Apple запази доминацията си във водещата категория таблети, Samsung по нищо не отстъпва по специфики. Водещата серия таблети „S“ винаги е символизирала първокласно изживяване – от производителност до дисплей. Серията Galaxy Tab S8 не е по-различна. Калъфът не само предпазва таблета ви от външни повреди, като драскотини и вдлъбнатини, но също така променя външния вид и усещането на устройството. Когато е комбиниран с протектор за екран, кейсът също може да защити дисплея ви от счупване дори при изпускане на таблета. По този начин си спестявате много пари, които иначе ще трябва да похарчите за ремонт. Тъй като това е голямо устройство, калъфът добавя добро захващане и увереност, докато го използвате.

Ето няколко опции, които можете да разгледате в категорията

Можете да изберете най-добрия калъф за себе си в зависимост от вашия стил или предпочитани материали.Оригиналните калъфи за Samsung Galaxy Tab S8 Plus са с доста високо качество. От тях можете да очаквате най-доброто прилягане, с прецизни разрези и разположения за бутоните. Предложенията с допълнителни екстри са чудесен начин да разширите функционалността на таблета, чрез добавяне на клавиатура към него. Прозрачните калъфи са за тези, които искат да покажат лъскавия нов гръб на таблетите си, като същевременно добавят прилична защита. Galaxy Tab S8 се предлага в различни цветове и ако искате хората да знаят кой вариант сте избрали, вземете прозрачен калъф. Изчистените варианти с включена стойка също са много функционални особено когато решите да гледате филми или клипове на таблета си. Прозрачните и гъвкави калъфи са направени от TPU, който позволява протекторът да прилепне плътно към устройството и да го предпазва, без да му придава повече обем или тежест.

Има специална категория калъфи, които предлагат по-висока защита от обикновените. Страхувате ли се, че в крайна сметка може да счупите дисплея си или да пукнете ъглите на таблета? Ако да, трябва да вземете специалните калъфи – брони. Те са дебели и меки, поради което предлагат голяма защита за вашето устройство. Тези модели могат да направят устройството ви по-обемисто в зависимост от вида, който сте избрали, но това е компромисът, който правите за повече спокойствие. Тези варианти са с подсилена защита и предлагат страхотно ниво на предпазване. Има и модели с по-екстравагантен външен вид и се предлагат с поставка на гърба.

Категории калъфи според марката

Те са различни марки и модели, според производителите, които ги предлагат. Моделите, които ще намерите в Етуо, са сред най-популярните на пазара. За този таблет има модели като:

  • - Тип книга, които се затварят с капак. Те имат доста предимства – твърд гръб, предпазител за екрана, здрави бордове и защитават напълно устройството. Предлагат се за всички модели Самсунг, а разрезите са прецизно изработени, за да не пречат на използването на функциите им. Няма да е нужно да сваляте калъфа, когато зареждате устройството. Качеството и надеждността им са много високи. Могат да се почистват лесно и бързо с кърпа;
  • - Други популярни за този модел калъфи са Spigen. Те са от специалната серия, която предлага по-висока защита и по-интересен дизайн, въпреки че нямат капак, който да покрива дисплея. Те отговарят на стандартите за устойчивост и прецизност и осигуряват защита при падане. Няма ограничение до нито един от портовете;
  • - Wallet book е калъф тип книга и е от колекцията хоризонтални флип кейсове с магнитна закопчалка. Тези калъфи са едноцветни и може да имат блестящи частици, които ги правят много желани от собствениците на такъв модел таблет. Повърхността е матирана и осигурява сигурен захват. Капакът е покрит с материал, който не надрасква екрана. Този флип калъф има специални места за поставяне на карти. Много надежден и функционален вариант кейс.