+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Samsung Galaxy Xcover 3

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Използваме телефона си ежедневно и дори ежечасно. Разчитаме на него във всяка една ситуация, включително и в онези моменти, когато се почувстваме отегчени и искаме да повдигнем духа си по някакъв начин. Общуваме, слушаме музика, правим снимки, пазаруваме и дори работим - мобилните телефони са източник на безкрайно много удобства, които можем да имаме, само ако успеем да запазим устройството в изправно и красиво състояние за по-дълго време. Но как?

Защо да защитите своя Samsung Galaxy Xcover 3

Ако сте собственици на Самсунг Галакси Екс Кавър 3 и искате да му осигурите надеждна и модерна защита, в този раздел на онлайн магазин etuo.bg ще откриете различни по вид висококачествени кейсове, които можете да закупите на ниски цени. Всички налични в категорията аксесоари са предназначени за това, за да предпазват смартфона от добре познатите на всички несъвършенства, които често се появяват в резултат на невнимателното му използване или неочаквани инциденти, като например заливане с вода, изтърване на земята, падане на тежки предмети върху устройството и прочее.

Как да изберете кейс за модела

От etuo знаем колко много държите на малките детайли, на важните подробности и онези малки, но ефектни акценти, които придават блясък и характерно звучене без аналог. Питате се как правилно да изберете кейс за телефона си. Ето как:

  • Заложете на модел калъф за Samsung Galaxy Xcover 3, който да издава малко и от личността Ви;
  • Съобразете се с обстановката на работното място и лайфстайла си - твърде “артистичните” гърбове не се котират добре в делова обстановка. И обратното - прекалено класическите калъфи пък седят някак скучно на фона на свободната професия, която упражнявате;
  • Изберете калъф за Samsung Galaxy Xcover 3 според материалите за изработка - кожа, пластмаса, гума, силикон и др.;
  • Дизайн - един от най-важните критерии при покупката на гръб за мобилен телефон;
  • Цена.

В etuo ще откриете богата селекция от калъфи за Samsung Galaxy Xcover 3, които можете да поръчате онлайн в няколко лесни стъпки и за броени минути.

Какви калъфи ще намерите в раздела

Силиконови, флип, матирани, мраморни, с флорални мотиви и картинки на животни - за пореден път доказваме, че имаме какво да предложим на своите клиенти, когато търсенето на калъф за Samsung Galaxy Xcover 3 Ви отведе до магазин etuo… Възползвайте се от разнообразния продуктов каталог, избирайте и купувайте с удоволствие.

Защо да се доверите на etuo.bg

Тук ще видите калъфи за смартфони Samsung Galaxy Xcover 3, които са с готов дизайн, но могат да бъдат и персонализирани. Приготвили сме Ви много изненади, които са не само оригинални, но и изцяло съобразени с модерния начин на живот и актуалните тенденции при този вид защитни аксесоари. Доверете ни се, защото при нас предложенията са финансово изгодни и достойни да се нарекат “съвършени”.