+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Samsung Galaxy Xcover 5

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Какво ще откриете на сайта?

Etuo.bg е зареден с огромно разнообразие от аксесоари и джаджи за телефони и таблети. Сред тях ще намерите великолепни продукти, които ще улеснят ежедневието ви като притежател на мобилно устройство. Разгледайте селекцията ни от аксесоари, които включват карти памет, зарядни, слушалки, колонки, адаптери, преносими батерии и много други. Други аксесоари, които можете да разгледате, са нашите чудесни защитни продукти. Те включват колекции от екранни протектори и калъфи. Тези аксесоари ще ви помогнат да осигурите нужната защита на вашето устройство. Така можете да кажете чао на всичките ви притеснения спрямо запазването на оригиналния външен вид на мобилното ви устройство.

Как да избера перфектния кейс за телефон?

Три неща трябва да имате предвид когато избирате кейс за вашия смартфон – стила ви, начина ви на живот и бюджет. Нашият магазин постоянно обновява своят аранжимент от калъфи, така че всеки да открие кейс, който перфектно да пасне на вкуса им. Изберете от разнообразие от дизайни интерпретиращи природа, животни, винтидж цветя, шарки и много други. В зависимост от това какво ниво на защита желаете и какъв е начинът ви на живот, изберете кейс, който ще осигури от средна до висока защита. Разгледайте колекцията ни от бронирани и удароустойчиви калъфи за висока защита или пък вижте селекцията ни от пластмасови и силиконови кейсове за средна защита.

Как да се възползвам от опцията да проектирам свой собствен калъф?

Нашият уебсайт предлага услугата вие самите да проектирате свой оригинален калъф за смартфона ви. Като проектирате уникален калъф вие ще се откроите от тълпата и ще притежавате кейс, който никой друг няма да има. С проектирането на този аксесоар вие можете да изразите своята индивидуалност и креативност. Започнете процесът като стартирате онлайн приложението и изберете модела на телефона ви. След това можете да добавяте най-различни елементи към виртуалния панел. Качете свое изображение или пък използвайте едно от подготвените от нашия екип, което можете да намерите в папката с графики отстрани на панела. Освен това можете да добавите сантиментален текст като името ви, инициали, цитат или други ваши любими думи. Опциите са безкрайни!

Нуждае ли се телефонът ми от други защитни аксесоари освен калъф?

Калъфът може да бъде предостатъчен за някои хора да осигурят ефективна защита на техния смартфон. Има хора обаче, които не вярват, че могат да бъдат толкова внимателни и искат да предоставят максимална защита на своя телефон. Калъфът е достатъчен да предпази гърба и страните на телефона от наранявания, но той не осигурява този вид защита на дисплея. Ние предлагаме разнообразие от екранни протектори за хората, които търсят аксесоар, който ефективно ще защити дисплея на телефона им. В някои случаи калъфът може да предпази екрана. При ежедневната употреба обаче дисплеят на телефона не е защитен и затова е изключително важно сериозно да обмислите закупуването на екранен протектор заедно с кейс.

Samsung Galaxy Xcover 5 – технически параметри на устройството

Проектиран за издръжливост, Galaxy XCover 5 е готов да отиде навсякъде, където животът ви отведе. Galaxy XCover 5 има 5,3-инчов HD + дисплей за детайлно изживяване, където и да се разхождате. Наслаждавайте се на гледане на видеоклипове, редактиране на снимки и уверете се, че сте на прав път в Google Карти на удобен, ясен екран. Хванете вашите спомени, когато сте навън - 16MP задна камера и 5MP предна камера на Galaxy XCover 5 предоставят ясни снимки. И с двойната LED светкавица, осветяваща средата при слаба светлина, можете да направите снимката от сутрин до вечер. Със своята 3000mAh сменяема батерия, Galaxy XCover 5 ви дава дълготрайна мощност. Когато имате нужда от презареждане, можете да я смените с напълно заредена допълнителна батерия, или използвайте 15W бързо зареждане за бързо превключване.