+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Sony

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Огромно разнообразие от калъфи за Sony смартфони

Търсите подходящ калъф с уникален дизайн? Попаднахте на правилното място. Нашия сайт специализира в разнообразни аксесоари за смартфони и таблети и за Sony имаме същото огромно разнообразие от калъфи. Изберете от най-различни материали, които варират от силикон и пластмаса до дърво и броня и осигуряват различни нива на защита. Също така имаме хибридни и калъфи тип тефтер, който е идеален за допълнителната защита на дисплея. Всеки от калъфите ни обещават високо качество, перфектно прилягане по модела и ефективно запазване на вътрешните и външни компоненти на смартфона. В допълнение на многобразието от материали, предлагаме същото разнообразие от дизайни и опцията Вие самите да проектирате дизайн като качите образ по Ваш избор.

Ползите от закупуването на калъф за Sony смартфон

Като закупите калъф от нашия сайт, Вие си осигурявате спокойствието, че ако случайно изпуснете смартфона си, той ще остане без драскотини и повреди. Калъфите, които Ви предлагаме са ефективни при предпазването на деликатните шътрешни и външни части на смартфона с цел да запазят стойността и вида му. В случаите когато решите да го подмените ще сте благодарни на тази инвестиция, защото ще успеете да го препрададете в оригиналната си стойност. Ако сте от хората, които ги влече модата и стила, ще можете да харесате оригинален дизайн, с който ще изпъквате, така че да сте различни от другите закупили същия модел смартфон като Вас. Но е важно да кажем, че калъфите ни не са така ефективни в защитаване то на дисплея и затова е препоръчително да закупите не само калъф, но и качествен екранен протектор.

Описание на марката Sony

Когато марката Sony се поябява на световния пазар през 1946 г., основателят й Масару Ибука твърди, че целта на компанията е да подчертава духа на свободата, така че да допринесе с технологията си на японската култура. С тази си философия компанията винаги прави това, което досега не е било произвеждано и така винаги ще бъде в топ производелите на иновативна технология в световен мащаб.