+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
СПИСЪК
С ЖЕЛАНИЯ
 
Кошница
ВЪЗМОЖНО Е

Калъфи за смартфони Sony Xperia 5 II

ФИЛТРИ
шоу
ПОКАЖИ НА САЙТА
шоу
В наличност
покажи

Как да защитя своя Sony Xperia 5 II?

С помощта на нашия уебсайт, Вие можете да оборудвате новозакупения Ви Sony Xperia 5 II с нашите аксесоари, така че той да изглежда уникален и да бъде защитен от всевъзможни наранявания. Калъфите, които предлагаме, са изработени от висококачествени материали и са направени, така че перфектно да прилягат по гърба на Вашия смартфон. Всеки един от тях, независимо от материалите, обещава да предпази смартфона от механични наранявания и да запази неговата оригинална стойност за възможно най-дълго време. Не чакайте да изпуснете смартфона си и да го нараните. Изберете един от нашите великолепни калъфи за Sony Xperia 5 II днес!

Предимствата от закупуването на калъф?

Основното предимство на това да закупите калъф от нас е, че осигурите на смартфона си максимална защита при най-различни механични удари, които включват възможни надрасквания по екстериора му. И не само това, но и в случай, че смартфонът падне върху твърда повърхност, калъфът ще поеме шока от удара, така че и неговите вътрешни компоненти да останат непокътнати. Това наистина може да Ви спести излишни инвестиции в ремонта му и ще успее да запази неговата оригинална стойност. А пък като запазите вида и стойността, Вие ще имате възможността в бъдеще да го препродадете на по-висока цена или пък да го замените за по-добър модел.

Sony Xperia 5 II – спецификации на модела

Като своя предшественик Sony Xperia 5, новият модел Sony Xperia 5 II, който излезе през 2020г. има 6,1-инчов дисплей със съотношение на страните от 21: 9. Това ще бъде предостатъчно да се потопите изживяването на видеата и игрите, докато гледате и играете. Смартфонът също така идва с впечатляващата батерия от 500 mAh и 8GB RAM памет, така че да се наслаждавате на функциите и приложенията му с часове и безпроблемно и бързо превключване между приложенията. Устройството ще бъде със стандартен процесор Snapdragon 865 и 3 х 12 Quad задна камера, за да правите впечатляващи снимки без прекъсване.