Калъфи за Sony Xperia 5 III - Кейсове за Телефони

Кейсове за Sony Xperia 5 III


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Sony Xperia 5, Sony Xperia 5 II, Sony Xperia 5 IV, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Sony Xperia 5 III е изключително качествен, елегантен, производителен и със съвременни възможности телефон, особено що се отнася до способностите на камерата му. Въпреки това той се нуждае от допълнителна защита както на гърба, така и на своя голям дисплей. Кое го прави уязвим към счупвания, спуквания, ожулвания? Какви калъфи Ви очакват в онлайн магазина etuo.bg, кои са съществените предимства на силиконовите решения и защо си заслужава пазаруването от нас?

Защо Вашият Sony Xperia 5 iii се нуждае от защита

Съвременните смартфони имат впечатляващи възможности и технически характеристики, най-забележимият сред които е дисплеят. Той прави най-добро впечатление със своите цветове, контраст и резолюция. При днешните телефони размерите са големи, което важи и за смартфона Sony Xperia 5 III, притежаващ 6,1” екран. Това води до увеличаване размерите на целия апарат и необходимост от допълнителна защита от счупвания, чрез покупката на подходящи калъфи.

Освен увеличените размери на апарата, неговото стъклено покритие и пластмасов корпус са силно податливи на деформации и пълно разрушение при физически контакт с плътни керамични, бетонни и метални повърхности. Това важи при неволни изпускания от малка височина и носенето на устройството в джоб с монети и ключове. За да елиминирате влиянието на тези негативи и да предотвратите пълна или частична физическа повреда на корпуса и развалянето на неговата елегантна външност, трябва да осигурите допълнителна защита чрез подходящи калъфи за Sony Xperia 5 III.

Какви видове калъфи за него ще откриете в раздела

Разделът в сайта е доста разнообразен и объркването за правилния избор може значително да се засили. Това обаче няма да се случи, ако сте наясно с отделните видове калъфи за Sony Xperia 5 III и техните особености. Например на etuo.bg Ви очакват:

  • - Силиконови и пластмасови гърбове - приличат на капаци, чийто отвори обаче са прецизно изрязани и позиционирани, така че след поставянето им върху Sony Xperia 5 III не пречат по никакъв начин на пълноценната работа с него. Осигуряват частична защита само на задния панел, предлагат се в различни цветове или са напълно прозрачни. Могат да бъдат силиконови или пластмасови, или да имат красиво графично оформление;
  • - Флип калъфи за Sony Xperia 5 III - осигуряват пълна защита и притежават подвижен капак, който при необходимост от работа с апарата или провеждане на разговор, пада надолу. Притежава надеждна закопчалка, държаща капачето в затворено състояние, предпазвайки екрана от счупвания и физически повреди. Предимно са изработени от изкуствена кожа и са предпочитани от хората, чиято работа ангажира и двете ръце.

Какви са предимствата на силиконовите кейсове

Могат да имат различни светли или тъмни цветове и техните нюанси. В etuo дори се предлагат готови силиконови калъфи за Sony Xperia 5 III с графично оформление. Можете и индивидуално да изработите собствен кейс, който да е оформен по Ваше желание, благодарение на специалната ни услуга за това. Избирайки силиконовите защитни аксесоари, получавате частична, но изключително надеждна защита на корпуса.

Материалът е доста гъвкав и устойчив на разтягания и деформирания. В допълнение, има способността да поема различни по степен удари и да е изключително нежен към продукта. Употребата на силиконов калъф за Sony Xperia 5 III ще Ви донесе минимално увеличаване на размера на апарата, пълноценна защита от физически повреди и частично разнообразяване на външния вид на устройството. Тези продукти са лесни за поставяне и отстраняване, не се износват от това и дори при минимални грижи са много дълготрайни и надеждни.

Сред тях се срещат разноцветни или прозрачни предложения. Последните Ви позволяват да се наслаждавате на красивата външност на Сони Експириа 5 iii, който ще бъде максимално защитен. Добър вариант е да изберете предназначен специално за Sony Xperia 5 III калъф, което Ви гарантира пълна съвместимост на отворите с конекторите, бутоните и обективите на камерата. Така ще продължите пълноценно да използвате устройството си, без кейсът да Ви пречи.

Защо да закупите онлайн от etuo.bg

Етуо е онлайн магазин за качествени надеждни калъфи за Sony Xperia 5 III. Ние държим на качеството на продуктите и на достъпните им цени, така че прецизно подбираме производителите и доставчиците си. Създаваме свои услуги, позволяващи на клиентите ни да са индивидуални, креативни и най-важното - удовлетворени. За целта, всеки наш клиент може да изработи собствен дизайн на своя калъф и да получи адекватна и компетентна безплатна консултация от нашите сътрудници.

Компанията притежава солидна база от доволни и лоялни клиенти, които всекидневно ни препоръчват на свои приятели, познати и роднини. Често провеждаме промоционални кампании и оптимизираме работния си процес, за да получават клиентите ни изгодни и достъпни оферти, отлични условия и максимална удовлетвореност от покупките си. Очакваме Ви!